][ Fit-Mom ][ Week 6 ][

In de Fit-Mom blog van begin dit jaar heb je kunnen lezen wat ik wil bereiken aankomend jaar. Mijn goede voornemen is…

…om dit jaar 25 kilo af te vallen. Dit wil ik doen door beter te eten en meer te bewegen. Ik ben niet echt iemand die naar een sportschool gaat. Waarom? Nou, ik voel me er eigenlijk totaal niet op mijn gemak, waardoor ik niet ga en het dus ontzettend duur is. Meer bewegen wil ik dan ook doen door een keer vaker de fiets te pakken en door lekker te wandelen.

Hoe ging het de afgelopen week?

Nou, het gaat nog steeds niet zo lekker. Ik wil wel graag, maar die domme knop gaat maar steeds niet om.

Bewustwording staat voor mij dan ook nog steeds bovenaan mijn lijstje. Ik merk dat ik te vaak iets pak tussendoor, waardoor ik de hoofdmaaltijden niet goed eten. Dat wordt dus even een eet dagboekje bijhouden. Door het steeds op te schrijven en terug te lezen weet ik wat mijn valkuilen zijn en kan ik er op letten.

Wat ga ik anders doen?

Ik houd mijn eet dagboekje bij, maar het is niet dat ik er echt van schrik. Ik schrijf alles netjes op, ga soms wel de fout in, maar het is niet zo ernstig als dat ik zelf dacht.

Wel ben ik aan het kijken naar calorie-arm eten. Ik zie dat er goede resultaten mee gehaald worden en ben er dan ook erg benieuwd naar. Iemand van mijn lezers die hier ervaring mee heeft en zijn ervaringen/tips met mij wil delen? Heel graag 😉

Kilo-stand?

Pfff, daar wil ik het even niet over hebben. Om mij heen zie ik allemaal meiden lekker bezig zijn, maar hier wil het allemaal nog niet zo. Wat is de gouden tip? Haha 😉

Hoe gaat het met jou?

Doe jij ook mee met afvallen, gezonder of fitter worden? Hoe is het de afgelopen week bij jou gegaan en heb je nog een goede tip die je wilt delen?

Facebook Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.