][ Fit-Mom ][ Week 7 ][

In de Fit-Mom blog van begin dit jaar heb je kunnen lezen wat ik wil bereiken aankomend jaar. Mijn goede voornemen is…

…om dit jaar 25 kilo af te vallen. Dit wil ik doen door beter te eten en meer te bewegen. Ik ben niet echt iemand die naar een sportschool gaat. Waarom? Nou, ik voel me er eigenlijk totaal niet op mijn gemak, waardoor ik niet ga en het dus ontzettend duur is. Meer bewegen wil ik dan ook doen door een keer vaker de fiets te pakken en door lekker te wandelen.

Hoe ging het de afgelopen week?

Eigenlijk zo als de afgelopen weken. Nou was het ook een rumoerige week, waarin weinig ging zoals gepland en dus ook mijn eetpatroon niet dat was, wat ik wilde. Toch ben ik wel goed bezig geweest met het uitzoeken van veel dingen omtrent eten. Ik wil mijn verstoorde relatie toch eens recht kunnen zetten en mijn eetpatroon veranderen met goede argumenten voor mezelf. Klinkt lekker zweverig, of niet? Ach, als het voor mij maar gaat werken.

Wat ga ik anders doen?

Nou, niet zoveel. Ik ben met mijn plan bezig en begin daarmee als ik zeker weet dat het bij mij past. Als het zover is, dan ga ik het zeker met jullie delen! Het worden in elk geval veel minder koolhydraten. Wel probeer ik nu al wat kleine dingen toe te passen die ik lees. Alle kleine beetjes helpen natuurlijk!

Kilo-stand?

Nou , deze vraag sla ik lekker over. Ik denk sowieso dat ik me niet zo op de kilo’s moet focussen. Ik wil me met name een stuk fitter voelen en of dat nou met of zonder die kilo’s is, dat ga ik beleven.

Hoe gaat het met jou?

Doe jij ook mee met afvallen, gezonder of fitter worden? Hoe is het de afgelopen week bij jou gegaan en heb je nog een goede tip die je wilt delen?

Facebook Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.