][ Fit-Mom ][ Week 8 ][

Fit-mom

In de Fit-Mom blog van begin dit jaar heb je kunnen lezen wat ik wil bereiken aankomend jaar. Mijn goede voornemen is…

Fit-Mom

…om dit jaar 25 kilo af te vallen. Dit wil ik doen door beter te eten en meer te bewegen. Ik ben niet echt iemand die naar een sportschool gaat. Waarom? Nou, ik voel me er eigenlijk totaal niet op mijn gemak, waardoor ik niet ga en het dus ontzettend duur is. Meer bewegen wil ik dan ook doen door een keer vaker de fiets te pakken en door lekker te wandelen.

 

Hoe ging het de afgelopen week?

De afgelopen week ging het redelijk. Ik heb minder dipjes gehad en qua eetpatroon is het weer een stap in e goede richting! Dat komt misschien ook wel doordat ik erg druk ben met het uitzoeken van allerlei zaken omtrent koolhydraat-arm eten. Wat je leest wil je toepassen natuurlijk! Ook deze week wil ik me hier nog verder in verdiepen, want maandag 26 februari ga ik beginnen met koolhydraat-arm eten.

Wat ga ik anders doen?

Ik ga dus koolhydraat-arm eten. Dit is iets wat ik nog geprobeerd heb en zoals ik het allemaal lees moet het voor mij prima te doen zijn. Ik heb al een weekmenu en boodschappenlijstje klaar voor week 9 en 10. Doordat ik het alleen doe is het vaak meerdere dagen achter elkaar hetzelfde (qua beleg), maar daar heb ik niet zoveel problemen mee. Beter zo dan weggooien! Voor het warme eten kies ik vooral voor diepvries producten, dit is vaak gezonden dan uit een potje en het is makkelijker deelbaar in meerdere porties. Zo hoef ik niet twee dagen achter elkaar hetzelfde te eten, maar bewaar ik de helft voor de volgende week. Ben je benieuwd of wil je meedoen? Dan deel ik mijn weekmenu graag met je. Je vind hem op de volgende pagina, samen met een voedingswaarden lijst, zodat je zelf kan variëren. Het is allemaal nog wat beknopt, maar hé, ik moet ergens beginnen 😉

Kilo-stand?

De weegschaal negeer ik op dit moment even, zondag 25 februari ga ik op de weegschaal om bij begin stand te bepalen.

Hoe gaat het met jou?

Doe jij ook mee met afvallen, gezonder of fitter worden? Hoe is het de afgelopen week bij jou gegaan en heb je nog een goede tip die je wilt delen?

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Lees hier meer Fit-mom blogs!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.