][ Fit-Mom ][ Week 9 ][

Fit-mom

Zo, afgelopen week heb ik nog even lekker feest gevierd, want er waren feestjes te vieren! Maar vanaf afgelopen week maandag ben ik begonnen met koolhydraat-arm eten. Lees daarover meer in deze fit-mom blog!

Fit-Mom

In de fit-Mom blog van begin dit jaar heb je kunnen lezen wat ik wil bereiken aankomend jaar. Mijn goede voornemen is…

…om dit jaar 25 kilo af te vallen. Dit wil ik doen door beter te eten en meer te bewegen. Ik ben niet echt iemand die naar een sportschool gaat. Waarom? Nou, ik voel me er eigenlijk totaal niet op mijn gemak, waardoor ik niet ga en het dus ontzettend duur is. Meer bewegen wil ik dan ook doen door een keer vaker de fiets te pakken en door lekker te wandelen.

 

Hoe ging het de afgelopen week?

Afgelopen week heb ik veel verjaardagen gehad. Mijn mama is jarig geweest, we hebben een feestje gehad in Ballorig en ik heb mijn eigen dertigste verjaardag gevierd! Bij een feestje hoort een stukje taart, een hapje en een drankje! Al die feestjes zijn ook de reden dat ik pas afgelopen maandag ben begonnen met mijn koolhydraat-arm eten. Ik heb vorige week nog wel veel gelezen over het koolhydraat-arm eten, want het heeft toch echt wel mijn interesse.

Wat ga ik anders doen?

Vanaf afgelopen maandag ben ik dus koolhydraat-arm gaan eten. Vorige week schreef ik al dat dit iets is wat ik nog niet geprobeerd heb en zoals ik het allemaal lees moet het voor mij prima te doen zijn. Voor week 9 en 10 heb ik een eet schema gemaakt, een boodschappenlijstje en een voedingswaarden lijst. Het is nog niet helemaal zoals het zou moeten zijn, maar al doende leert men natuurlijk! Als je ook interesse hebt kan je het hier terug vinden.

Kilo-stand?

Zo, afgelopen zondag ben ik op de weegschaal geweest en heb ik de beginstand genoteerd. Ik ben heel erg benieuwd hoe het deze week gaat en of er zondag ook echt resultaten te zien zijn.

Hoe gaat het met jou?

Doe jij ook mee met afvallen, gezonder of fitter worden? Hoe is het de afgelopen week bij jou gegaan en heb je nog een goede tip die je wilt delen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.