FM Geuren

FM geuren Happinessfromme

FM geuren Happinessfromme

Welkom

Allereerst welkom op de pagina van FM geuren van Happinessfromme. Sinds augustus 2018 ben ik verkoopster geworden van FM geuren. Zelf en ik dol op lekkere geurtjes, maar heb ik niet altijd het budget om de duurdere geuren te kopen. Daarbij kwam ik op FM geuren. Alles over deze geuren lees je op deze pagina. Mocht je nog vragen hebben, dan mag je altijd een mail sturen naar fmgeuren@happinessfromme.com of een berichtje via de Facebookpagina (chatten via Messenger is ook een optie).

“Like je de Facebookpagina van FM geuren Happinessfromme? Op deze pagina deel ik leuke nieuwtjes en natuurlijk aanbiedingen die je niet wilt missen! Wie weet volgt in de toekomst nog een leuke winactie 🙂 .”

Wat zijn FM geuren?

FM Parfums zijn parfums van zeer hoge kwaliteit, maar zonder dure flesjes of verpakkingen. De geuren (geurconcentraten) worden ingekocht bij dezelfde fabrieken waar ook de bekende merken inkopen. Omdat een geur niet te patenteren is, heeft de FM Group de mogelijkheid om dezelfde geuren in te kopen als alle andere bedrijven. De parfums van FM hebben geen naam, maar een nummer, daarnaast zit elke geur in hetzelfde flesje.

Zijn de parfums nep?

Nee ze zijn niet nep, maar ik zal wel even uitleggen waarom FM parfum vaak als nep gezien wordt. Het verschil tussen de geuren van FM parfum en de grote en bekende merken is er op het gebied van de geur zelf niet! Natuurlijk zijn er veel verschillen te bedenken zoals, het flesje, de naam, marketing, de plek waar je het koopt en natuurlijk de prijs.

Als het niet nep is, hoe zit het dan?

Rond de 80% van de totale wereldwijde markt in parfum komt vanuit de Duitse fabriek genaamd DROM. Deze fabriceert parfumconsentraten voor heel veel parfum merken waaronder voor de FM group. Geurconsentraten zelf kunnen niet gepatenteerd worden, omdat een geur te persoonlijk is en iedereen hier een andere mening over heeft. Hierdoor zijn deze consentraten vrij te kopen door iedere fabrikant. De flesjes, namen en design zijn wel vast te leggen met een patent en dat wordt natuurlijk ook volop gedaan door de grote parfummerken wereldwijd.

FM parfum is dus van dezelfde consentraten gemaakt als veel andere (bekende) fabrikanten maar het verschil is dat FM bijna alle geuren in dezelfde potjes stopt, ze de geur een nummer geven in plaats van een naam en dat de FM group geen reclame maakt. Ze besparen hiermee dus erg veel kosten en dit zie je dan ook terug in de prijs van een flesje parfum.

Is er dan wel een verschil?

Ja, er is zeker een verschil tussen de geuren van de FM Group en die van de bekende merken. Er zit namelijk erg veel verschil in de verhouding van het percentage geurconsentraat wat aan ieder flesje parfum wordt toegevoegd.

Een parfum mag officieel pas een parfum genoemd worden wanneer er minimaal 20% aan geurconsentraat in zit. In bijna alle gevallen kopen we in de winkel van de bekende merken een eau de toilette, hier is minimaal 10% aan geurconsentraat toegevoegd en daardoor een stuk goedkoper. De meest bekende vrouwen parfum kost in het geval van een parfum (20% geurconsentraat) in een 30ml flesje €249,00. gezien de absurd hoge prijs hiervan kopen we massaal de eau de toilette variant welke op een prijs zit van plus minus €79,00 voor 50ml. In de kwaliteit zal er geen verschil zitten maar de dure marketing, huisvesting, klantbeleving en patentkosten dragen natuurlijk bij aan een groot prijsverschil.

De producten

Zoals u op de geurlijsten kunt zien, zijn er drie soorten parfums.

“Pure” en “Luxury”

De FM parfums zijn verkrijgbaar als een “Pure” en als “Luxury” geur. De “Pure” geuren zitten in een standaard flesje van gerecycles glas. De “Luxury” geuren zitten in een wat luxer flesje, eveneens van gerecycled glas. Op de prijslijst zijn de “Luxury” geuren te herkennen aan de hogere prijs. In de catalogus zijn voorbeelden van de flesjes te vinden. Deze geuren worden geleverd als eau de parfum (heren) of parfum (dames). Ze bevatten bij heren een geurconcentraat van 14-16% en bij dames 20-21%.

“Intense”

FM heeft ook geuren voor mensen met bijvoorbeeld een donkere huid, mensen die in de tropen wonen en mensen die veel transpireren. Deze geuren zijn op de geurenlijst te herkennen aan het sterretje (*) achter prijs. Ze zijn iets duurder van de “Pure” variant, maar de geur is hetzelfde. Her verschil zit hem in het percentage van het parfumconcentraat. Bij de “Intense” geuren is dit percentage 24% bij heren en 30% bij dames. Deze parfums zijn niet in de winkel te koop, maar alleen verkrijgbaar bij FM. Het is een uitkomst voor mensen bij wie de normale geuren niet blijven hangen. Let wel even op, want als de normale (eau de) parfum die u gebruikt goed blijft hangen, kan de “Intense” geur heel heftig zijn. Ook bij parfum geldt overdaad schaadt!

Feromoon

Feromonen zijn kort gezegd de seksuele lokstoffen bij mens en dier. Het is een signaalmolecuul dat een boodschap over brengt tussen individuen van dezelfde soort. Er wordt gezegd dat alles makkelijker verloopt met een geur waar feromonen in zitten; contacten lopen soepeler, men is vrolijker en wordt aardiger gevonden. Deze geuren zijn op de geurenlijst te herkennen aan de sterretjes (**) achter de prijs.

Geur uitzoeken

Om een bestelling te kunnen plaatsen moet je natuurlijk eerst een geur uitzoeken. Benieuwd naar de beschikbare geuren? Dat geloof ik direct, neem even contact met mij op via onderstaande knop voor meer informatie. Er is een lijst beschikbaar met een groot deel van de FM geuren, erachter staat op welke merken ze geïnspireerd zijn. Dit is om een indicatie van de geur aan te geven en zegt niets over het merk FM of genoemde merk. Helaas mag deze niet meer gepubliceerd worden, maar is nog wel terug te vinden via Google.

INFORMATIE OPVRAGEN

Tevens is er een catalogus beschikbaar, die hier te vinden is. Hierin staan een heleboel mooie producten, waaronder sowieso alle geuren, maar ook allemaal lekkere crèmes voor bijvoorbeeld je haren of voeten en hele mooie make-up producten. Ik zou je zeker aanraden om hem even door te kijken. Ook deze producten kan ik allemaal voor je bestellen, de prijzen staan in de catalogus.

Heb je trouwens gezien dat er ook geur samples te bestellen zijn? Als je een geurtje besteld en benieuwd bent naar andere geuren, dan is het zeker een aanrader om een sample te bestellen. Een leuke manier om nieuwe geuren te ontdekken!

Hoe zien de flesjes eruit?

Pure 30 ml.

De lichte is voor de dames en de zwarte voor de heren.
De flesjes van Intens en Feromonen zien er hetzelfde uit.

 

Pure 50 ml.

De lichte is voor de dames en de zwarte voor de heren.
De flesjes van Intens en Feromonen zien er hetzelfde uit.

Pure Royal 50 ml.

De lichte is voor de dames en de zwarte voor de heren.

Bestellen

Bestellen door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar fmgeuren@happinessfromme.com met de bestelling of via een berichtje via de Facebookpagina (chatten via Messenger is ook een optie).  Indien u niet via het onderstaande formulier besteld, is het wel fijn om alle gegevens die op het formulier vermeld staan ook in u bericht te zetten.

Bestel- en verzendkosten

Als u een bestelling plaatst, dan komen hier nog bestel- en verzendkosten overheen. Deze bedragen € 4,95 per bestelling. Wanneer een bestelling boven de € 75,00 komt, dan komen deze kosten te vervallen. Zoals hieronder bij het kopjes groepsbestelling te lezen is krijgt u vanaf € 150,00 10% korting. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor groepsbestelling, maar ook als u voor uzelf een bestelling van € 150,00 of meer plaatst.

Groepsbestelling

Wil je iets bestellen, maar heb je familie, vrienden of kennissen die ook iets willen bestellen? Dan is het natuurlijk veel voordeliger om een groepsbestelling te plaatsen. Één bestelling, dus maar één keer bestel- en verzendkosten en als jullie boven de € 75,00 komen helemaal geen bestel- en verzendkosten. Je laat de bestelling bij één persoon bezorgen en die zorgt dan voor de verdeling. Natuurlijk kan het ook bij mij thuis bezorgd en afgehaald worden. Het leuke van een groepsbestelling is ook nog eens dat jullie vanaf € 150,00 10% korting krijgen. Een leuke bijkomstigheid toch?

Betalen en levering

Een bestelling dient vooraf betaald te worden. De voorkeur gaat uit naar een bank overschrijving en dat het liefste het betalen middels een verzoek (via de mail), maar contant behoort ook tot de mogelijkheden. Ik bied ook een Paypal overschrijving aan, echter moet ik gezien de kosten van Paypal hier wel kosten voor rekenen. Indien u met Paypal betaald, komt er 3,5% bij de totale kosten van de bestelling op. U ontvangt nadat u besteld heeft een kwitantie van mij waar uw bestelling op vermeld staat en waarop u de betaalgegevens kunt vinden.

De producten worden rechtstreeks aan u geleverd door Federico Mahora. Wanneer u ervoor kiest om de geuren bij mij op te halen, dan is dat ook geen enkel probleem. De levertijd bedraagt na ontvangst van de betaling 2-5 werkdagen.

Home Party !

Ben je fan van de geuren, of ben je heel benieuwd wat het is en hoe ze ruiken? Dat kan ik me heel goed voorstellen. Als je weet wat je wilt, dan is het niet moeilijk om een geur te kiezen. Maar wat nou als je geen idee hebt? Dan kan je vanaf nu kiezen voor een home party! Hier vind je alle informatie over een home party!

Bestelling plaatsen

Een keuze kunnen maken? Vul dan onderstaand formulier in om uw bestelling te plaatsen. Wanneer ik deze heb ontvangen ontvangt  een kwitantie van mij waar uw bestelling op vermeld staat en waarop u de betaalgegevens kunt vinden. Alle informatie hierover is hierboven terug te vinden. Wil je zelf rondneuzen in de webshop en ook zelf je bestelling rechtstreeks bij de leverancier doen? Dan kan dat uiteraard ook! Klik dan hier om naar de webshop te gaan.

Back To Top
Copyright © 2019 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.