FM Geuren 14 daagse

Welkom

Allereerst welkom op de pagina van FM geuren van Happinessfromme. Sinds augustus 2018 ben ik verkoopster geworden van FM geuren. Zelf en ik dol op lekkere geurtjes, maar heb ik niet altijd het budget om de duurdere geuren te kopen. Daarbij kwam ik op FM geuren. Alles over deze geuren lees je op deze pagina. Mocht je nog vragen hebben, dan mag je altijd een mail sturen naar fmgeuren@happinessfromme.com of een berichtje via de Facebookpagina (chatten via Messenger is ook een optie).

“Like je de Facebookpagina van FM geuren Happinessfromme? Op deze pagina deel ik leuke nieuwtjes en natuurlijk aanbiedingen die je niet wilt missen! Wie weet volgt in de toekomst nog een leuke winactie 🙂 .”

 

Actie 14 daagse!

Vanaf maandag 5 november komt er gedurende 14 dagen elke dag een actie online op Facebook. Deze acties lopen allemaal tot en met 25 november. Bestellingen kunnen ook tot en met 25 november geplaatst worden. U ontvangt na uw bestelling zsm de factuur, zodra deze betaald is plaats ik uw bestelling en zal hij binnen 2-5 werkdagen bezorgd worden.

Na 25 november zijn de acties niet meer geldig en kan hier ook geen aanspraak meer op gemaakt worden. De acties van dag 13&14 kunnen niet gebruikt worden in combinatie met acties van andere dagen.

Indien u gebruik maakt van een actie van een bepaalde dag, wilt u die dag dan even in uw bestelling vermelden? Dan is het voor mij duidelijk waar het om gaat.

De onderstaande bestel- en verzendkosten zijn zoals gewoonlijk van toepassing.

Bestellen

Bestellen door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar fmgeuren@happinessfromme.com met de bestelling of via een berichtje via de Facebookpagina (chatten via Messenger is ook een optie).  Indien u niet via het onderstaande formulier besteld, is het wel fijn om alle gegevens die op het formulier vermeld staan ook in u bericht te zetten.

Bestel- en verzendkosten

Als u een bestelling plaatst, dan komen hier nog bestel- en verzendkosten overheen. Deze bedragen € 3,95 per bestelling. Wanneer een bestelling boven de € 75,00 komt, dan komen deze kosten te vervallen. Zoals hieronder bij het kopjes groepsbestelling te lezen is krijgt u vanaf € 150,00 10% korting. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor groepsbestelling, maar ook als u voor uzelf een bestelling van € 150,00 of meer plaatst.

Groepsbestelling

Wil je iets bestellen, maar heb je familie, vrienden of kennissen die ook iets willen bestellen? Dan is het natuurlijk veel voordeliger om een groepsbestelling te plaatsen. Één bestelling, dus maar één keer bestel- en verzendkosten en als jullie boven de € 75,00 komen helemaal geen bestel- en verzendkosten. Je laat de bestelling bij één persoon bezorgen en die zorgt dan voor de verdeling. Natuurlijk kan het ook bij mij thuis bezorgd en afgehaald worden. Het leuke van een groepsbestelling is ook nog eens dat jullie vanaf € 150,00 10% korting krijgen. Een leuke bijkomstigheid toch?

Betalen en levering

Een bestelling dient vooraf betaald te worden. De voorkeur gaat uit naar een bank overschrijving en dat het liefste het betalen middels een verzoek (via de mail), maar contant behoort ook tot de mogelijkheden. Ik bied ook een Paypal overschrijving aan, echter moet ik gezien de kosten van Paypal hier wel kosten voor rekenen. Indien u met Paypal betaald, komt er 3,5% bij de totale kosten van de bestelling op. U ontvangt nadat u besteld heeft een kwitantie van mij waar uw bestelling op vermeld staat en waarop u de betaalgegevens kunt vinden.

De producten worden rechtstreeks aan u geleverd door Federico Mahora. Wanneer u ervoor kiest om de geuren bij mij op te halen, dan is dat ook geen enkel probleem. De levertijd bedraagt na ontvangst van de betaling 2-5 werkdagen.

Home Party !

Ben je fan van de geuren, of ben je heel benieuwd wat het is en hoe ze ruiken? Dat kan ik me heel goed voorstellen. Als je weet wat je wilt, dan is het niet moeilijk om een geur te kiezen. Maar wat nou als je geen idee hebt? Dan kan je vanaf nu kiezen voor een home party! Hier vind je alle informatie over een home party!

Bestelling plaatsen

Een keuze kunnen maken? Vul dan onderstaand formulier in om uw bestelling te plaatsen. Wanneer ik deze heb ontvangen ontvangt  een kwitantie van mij waar uw bestelling op vermeld staat en waarop u de betaalgegevens kunt vinden. Alle informatie hierover is hierboven terug te vinden.