3x Heerlijke Chocolade cocktails !

Chocolade cocktails

3x Heerlijke Chocolade cocktails !

Buiten wordt het kouder, na een wandeling buiten hebben de kids wel zin in een warme chocolademelk… Hartstikke lekker natuurlijk, maar persoonlijk houd ik ook wel van een borreltje! Natuurlijk niet direct in de ochtend, maar als het weekend is, aan het einde van de middag, ja dan vind ik het heerlijk! In plaats van een warme chocolademelk kies ik dan dus liever voor een lekkere cocktail… Benieuwd welke chocolade cocktails je allemaal zou kunnen maken?

Chocolade cocktails

Cocktail met Snicker smaak

Loopt het water je al in de mond? Kan ik me voorstellen… Hij is niet moeilijk te maken;

Wat heb je nodig?

En dan?

Dan is het heel makkelijk… Gooi alle drank bij elkaar in, even shaken, slagroom erop en genieten maar!

Chocolade Martini

Een lekkere martini met een frambozen twist!

Wat heb je nodig?

En dan?

Dan is het weer heel makkelijk… Gooi alles bij elkaar in, 15 seconden schudden en dan is hij klaar! Je kunt hem evt. garneren met een muntblaadje.

Herfstige Cocktail

Een heerlijke cocktail met cognac en mandarijnen likeur! Misschien anders dan je gewend bent, maar alles in het leven moet je een keer proberen toch?

Wat heb je nodig?

En dan?

Surprise, surprise, ook deze is heel makkelijk te maken! Gooi alle drank bij elkaar in een shaker en shaken maar. Klaar? Doe het dan in een glas met een beetje slagroom erop. Je kunt hem evt. garneren met wat chocolade.

Tip!

In deze recepten heb ik linkje verwerkt, zodat je weet wat je moet hebben als je geen drank kennen bent. Maaaaar… Het is natuurlijk veel leuker om naar de lokale slijter te gaan. De meeste ketens hebben wel een “eigen merk” lijn, welke prima is voor mixjes! Het scheelt je vaak aanzienlijk in de kosten, of je krijgt vele malen meer voor hetzelfde geld. Wie weet hebben de medewerkers ook nog een leuk idee voor een heerlijke chocolade cocktail!

Meer of minder maken? Je kunt natuurlijk zelf aanpassen hoeveel je maakt, zorg er wel voor dat je van alles in verhouding evenveel blijft gebruiken.

Drink jij ook wel eens een chocolade cocktail?
Zo ja, wat is je favoriet en hoe maak je die?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding: Canva


One thought on “3x Heerlijke Chocolade cocktails !

  1. Ruben (6) zou dan graag even naar de hemel vliegen om zijn oude Pake en de hondjes van zijn pake (opa) en beppe(oma) Reza en Bo even een kus te geven. Daarnaast wil hij net als spider-man mensen redden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...
%d bloggers liken dit: