Food

Feestje? Dat betekent taart!

Feestje? Waar? Ik houd wel van een feestje, is het niet om de gezelligheid, dan wel om de taart ๐Ÿ˜‰ . Wij mogen thuis graag een stukje taart eten, met of zonder reden, dat maakt niet uit. Zeker met verjaardagen vind ik het leuk om uit te pakken! Wanneer wil jij een stukje taart niet missen?

Taart!

Ik vind een stukje taart dus heerlijk. Qua smaak maakt het me niet zoveel uit, maar ik ben wel echt een chocolade fan! Daarnaast vind ik het, zeker bij speciale gelegenheden, leuk als het een bezienswaardigheid is. Maar hoe kom je aan zo’n taart? Misschien heb je een kennis die taarten maakt, maar je kan hem ook gemakkelijk online bestellen natuurlijk!

Gefelicitaart!

Gefelicitaart is een online service waar je je taart bestellen kunt. Denk bijvoorbeeld aanย een verjaardag of felicitatie, succeswens of bedankje, een geboorte, een bedankje of een succeswens. Wat dacht je van de feestdagen? Allemaal redenen voor een stukje taart! En die taart, die kan je dus vanuit je luie stoel bestellen.

  • Voor 17:00 uur besteld, morgen bezorgd!
  • In de bakkerij in Amsterdam vers bereid en daarna bezorgd door heel Nederland.
  • Mogelijkheid om een foto of logo op de taart te zetten.

Bestellen

Bestellen is helemaal niet moeilijk, kijk maar:

  1. Je kiest een taart.
  2. Foto/logo en/of tekst toe voegen.
  3. Datum kiezen.
  4. Hij wordt bezorgd!

Wil je iemand aan de andere kant van het land verrassen met een taart? Dan kan dat dus heel goed op deze manier. Je hoeft er zelf de deur niet voor uit en iemand anders kan lekker genieten van taart.

Soorten taarten

Bij elke gelegenheid hoort natuurlijk een ander soort taart. Als iemand vijftig is geworden kan je bijvoorbeeld voor een cijfertaart kiezen. Natuurlijk is een gewone slagroomtaart met foto ook een optie. Daarnaast heb je natuurlijk nog de marsepein taart, die ook mogelijk is met 3D figuren. Of wat dacht je van een lekkere vlaai?

Ook voor de kinderen is er veel keuze. Die houden er natuurlijk van als het allemaal iets meer speciaal en uitbundiger is! Denk bijvoorbeeld aan “Brandweerman Sam”, “K3”, “Peppa Pig”, “Bumba”, “Frozen” en nog veel meer. Je kunt hier ook kiezen uit een slagroomtaart of marsepein. Zeker leuk om je kindje mee te verrassen op zijn verjaardag!

Andere mogelijkheden

Ben je niet zo van de taart maar heb je wel wat te vieren? Dan kan je ook kiezen voor cupcakes, gebakjes of lekkere chocolade. Ook deze producten kan je helemaal personaliseren. Een chocolade telegram is dus zo verstuurd! Een eetbare kaart kan je ook wel zeggen ๐Ÿ˜‰ .

Wij houden dus wel van een stukje! Op de verjaardag van mij en Menno gaan we meestal voor standaard taarten, maar bij Daan pak ik wel altijd uit. Toch heerlijk om dat verraste hoofdje te zien! Dit jaar hadden we een hele gave taart, gemaakt door een collega van Menno. Een van Buurman en Buurman met 3D fontdant., hij was echt super gaaf om te zien en erg lekker.

Hou jij ook zo van taart?
Ga je dan voor de gepersonaliseerde taarten of liever een standaard versie?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.
Bron uitgelichte afbeelding; Canva


15 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.