Heks'nkaas uit een tube met toast
Food

HEKS’NKAAS uit een tube, voor een tikje magie!

Het sprookje van HEKS’NKAAS gaat verder… HEKS’NKAAS uit een tube, de onweerstaanbare smeerdip die nu dus ook in een handige tube zit! Hij is koel, houdt van een feestje, maar ook van een gezellig avondje op de bank. Én, hij valt gegarandeerd in de smaak bij je vrienden en familie. Ik kan het weten, want wij hebben het mogen proberen!

Je kunt ‘m smeren, dippen en nu ook vullen! Want HEKS’NKAAS heeft iets nieuws: HEKS’NKAAS Origineel in een handige tube. Leuk én makkelijk: dopje eraf en knijpen maar. Deze onweerstaanbare smeerdip met verse kruiden én – jawel – met een tikje magie. Combineer hem met een chipje en je hebt… pure aantrekkingskracht!

HEKS’NKAAS uit een tube

Waarschijnlijk ken je de pot Heks’nkaas wel en als niet dan wordt het zeker tijd om dat te gaan proberen! De Heks’nkaas uit de tube is het hetzelfde als uit het potje, het is maar net wat jij gemakkelijk vindt!

Wij probeerden de tube en ik moet zeggen dat hij echt super makkelijk is bij een zak Bugles! Niet alleen makkelijk, ook verslavend lekker en een hele goede vervanger voor de tubes kaas! Daarnaast is hij ook erg lekker op een toastje.

De Heks’nkaas uit een tube is ook erg leuk om te proberen met kinderen! Daan is gek op groente en fruit (natuurlijk ook op chocolade en chips) en het is dan ook geen strijd om hem er genoeg van te laten eten. Maar groente met een dip is natuurlijk ook wel een keer leuk! We maakten er een gezellig schaaltje van en de groente met de Heks’nkaas is echt een aanrader.

Heks'nkaas tube met groente

HEKS’NKAAS zó, dat is lekker!

HEKS’NKAAS® Origineel in een tube. Hiermee maak je heel veel momenten bijzonder en lekker, én het is ook nog eens super veelzijdig…

  • Verbluf je partner met een schaaltje chipjes en HEKS’NKAAS® voor die onweerstaanbare combi: een frisromige smeerdip met de verslavende smaak van hartig.
  • De tube is ook ideaal om toefjes mee te maken. Lekker als topping op een gekookt eitje, verse tomaat of een schijfje komkommer. Eitje toch!
  • Avondje thuis voor de tv? Combineer de tube met een zak gesneden stokbrood (dat scheelt weer gedoe met kruimels). Bovendien is een tube extra fris, met zo’n afsluitbare dop.
  • HEKS’NKAAS® is de absolute favoriet bij kids: niks leuker en lekkerder dan zelf hartige ‘ijsjes’ maken van hoorntjes en een toefje HEKS’NKAAS®. En ook voor een originele traktatie draai je je hand niet meer om.

De verborgen kracht van HEKS’NKAAS®

Zie én proef HEKS’NKAAS®. Een onweerstaanbare, eigenzinnige smeerdip om vele momenten mee te betoveren. Eentje die – eenmaal ontdekt – standaard in je koelkast ligt. In de keuken van HEKS’NKAAS® ontstaan waanzinnige smaakcombinaties. Bovendien zijn alle ingrediënten écht vers, met verse roomkaas, verse prei, peterselie en knoflook. En dat proef je!

Heks’nkaas herken je aan z’n groene dop en je vindt hem in het koelvak.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Persbericht; Kroon op het Werk

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.