De HelloFresh maaltijdbox, is het wat
Food,  Review

De HelloFresh maaltijdbox, is het wat?

Een maaltijdbox bestellen, wij hadden dat nog nooit gedaan! Nu kregen wij de kans om een HelloFresh maaltijdbox te proberen en wie zegt daar nou nee tegen? Wij niet in ieder geval! Hoe het is bevallen lees je in dit artikel, maar ik kan je alvast verklappen dat we heerlijk gegeten hebben!

HelloFresh maaltijdbox

Wij hadden nog nooit eerder een maaltijdbox besteld, maar waren er wel heel benieuwd naar. Met name de prijs van zo’n box hield mij tegen om er รฉรฉn te bestellen. Het bestellen was heel makkelijk en op het moment dat ik vastliep kreeg ik snel hulp, dat was wel fijn. We hebben de familiebox gekozen, maar hebben uiteindelijk wel wat gerechten omgewisseld. Dat vond ik echt een pluspunt, want ons kind eet veel, maar niet alles. Vanaf toen moesten we wachten tot het bezorgmoment, dat precies binnen de afgesproken tijden plaats vond. Een groot pluspunt vond ik dat ik geen recepten hoefde te verzinnen en dat alles direct meegeleverd werd.

HelloFresh maaltijdbox

Uitpakken maar!

De bezorger bracht de doos dus netjes aan de deur, alles was goed gekoeld en we konden het zo de koelkast in schuiven. Met een groenteboer in huis, worden de groentes natuurlijk wel aan een inspectie onderworpen. Alles was gelukkig goed bevonden, want anders eet manlief het echt niet. Het zag er allemaal vers uit en nergens zaten lelijke plekken op. Ik vond het ideaal dat niet alles los in de doos lag, maar dat het gesorteerd was per maaltijd.

Wat stond er op het menu?

In onze box zaten de ingrediรซnten voor de volgende gerechten;

  • Portobello burger met spiegelei
  • Groentestoofpotje met rundermeguez
  • Rigatoni met broccoli en spekjes

HelloFresh Maaltijden

Wie kookt er?

Nu kan ik heel overtuigend vertellen dat ik gekookt heb, maar dat is niet zo… Ik ben geen keukenprinses en Menno juist wel. Hij stond er dus op om zelf te koken… Vervelend hoor ๐Ÿ˜‰ . Ik kan niet anders zeggen dan dat hij dat heerlijk gedaan heeft! Maar eerlijk is eerlijk, de instructies waren super duidelijk, dus ik denk dat het met mij ook wel goed gekomen was.

En hoe smaakte het?

De smaken waren goed, verrassend zelfs! Het zijn recepten die wij thuis niet zo snel maken, dus het was wel heel leuk en lekker om dat nu eens te doen. Ik was vooral verrast door de verschillende kruiden, heerlijk om eens iets anders te proeven. De Portobello burger vond ik niet zo lekker en Daan ook niet. Menno wel, die had geluk en kon er รฉรฉn extra eten nu. We hebben het geprobeerd, maar dat is wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar. Smaken verschillen nu eenmaal!

Mijn ouders zijn ook komen eten deze dagen. Eigenlijk zou mijn opa komen, want daar kookt mijn moeder altijd voor. Hij was hier toevallig toen ik de box aan het bestellen was en nodigde zichzelf uit. Helaas lag hij in het ziekenhuis toen de box kwam. Mijn ouders zijn toen komen eten, mijn moeder vond het wel makkelijk dat ze niet hoefde te koken. Ik heb mijn kooktalent van haar zullen we maar zeggen ๐Ÿ˜‰ . Ook zij vonden het eten heerlijk!

Mijn eerlijke mening

Ondanks dat ik deze maaltijdbox gekregen heb, geef ik wel mijn eigen eerlijke mening. Het bestellen ging gemakkelijk, de bezorging was op de afgesproken tijd en alles zag er vers en lekker uit. De recepten waren duidelijk en makkelijk te maken. Het resultaat was heerlijk! Alleen maar positief? Ja eigenlijk wel, het enige nadeel vind ik persoonlijk de prijs. Ik wil niet zeggen dat het het geld niet waard is, maar voor een aantal personen is het best prijzig. Nu heeft manlief uitgerekend hoe duur het ongeveer in de supermarkt is en dan ben je niet veel duurder uit, maar het zijn (voor ons) geen gerechten die (hier) dagelijks op het menu staan. Ik kan me wel voorstellen dat het ideaal is voor stellen die allebei veel werken en geen tijd hebben voor de boodschappen e.d. Voor mij is de prijs dus een minpuntje (gezien ons budget), maar dit hoeft natuurlijk niet voor iedereen zo te zijn! Voor nu heb ik mijn account eerst gedeactiveerd, maar ik kan hem zo weer activeren als ik een keer weer een box wil gebruiken. Alles is heel makkelijk en overzichtelijk en je kan hem activeren, pauzeren en deactiveren wanneer je dat zelf wilt.

Lijkt het jou ook leuk om deze box te proberen? Met deze 50% kortingscode van HelloFreshย kan je jouw eerste box extra voordelig uitproberen

Heb jij al een keer een maaltijdbox geprobeerd? Hoe is je dit bevallen?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks… โ™ฅ

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.