Los Taqueros - Mexicaanse hapjes
Food

Los Taqueros, feestelijke Mexicaanse hapjes!

Een hapje en een drankje zijn natuurlijk altijd lekker! Geregeld flans ik een borrelplankje in elkaar, meestal met de dingen die we in huis hebben. Soms koop ik iets dat kant-en-klaar is, gemak dient de mens toch? Met de Mexicaanse hapjes van Los Taqueros kan je zeker iets lekkers op tafel zetten! Maak kennis met de empanada’s en nacho’s met heerlijke dipsausjes!

Deze lekkere hapjes heb ik gekregen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Ze zijn makkelijk te bereiden in de oven en erg lekker!

Los Taqueros – Mexicaanse hapjes

Mexicaanse hapjes van Los Taqueros, zoals je van de Mexicaanse keuken mag verwachten met een beetje pit! En die pit in hapjes, daar houden wij wel van!

Empanada’s

Empanada’s, Zuid-Amerikaanse pasteitje, die gevuld zijn met een kruidige vulling. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere kruidige gehaktvulling of gekruide kip.Naast de kruiden proef je ook echt wel een beetje pit! Ik houd op zich wel van pittig, maar moest er wel even een glas drinken bij hebben staan. Manlief had daar trouwens helemaal geen last van! Ideaal dat je ze alleen maar even de oven in hoeft te schuiven en ze daarna lekker warm kan serveren.

Nacho’s

Nacho’s zijn wat mij betreft altijd goed! We maken ze geregeld thuis klaar! Daarvoor gebruiken we een heel simpel (maar lekker) recept, maar een leuke afwisseling is altijd welkom natuurlijk!

In de Nacho Kit van Los Taqueros zitten de nacho’s, kaas en twee heerlijke dipsausjes! Ook dit is weer super makkelijke te bereiden. Nacho’s en kaas even in oven en dan is het klaar om te serveren! Normaal eten wij nacho’s altijd met een rode saus, maar de limoendip heeft mij echt aangenaam verrast!

Beide dipsausjes waren vol van smaak, ook met een beetje die Mexicaanse pit erin. De limoendip gaf daarnaast ook echt een frisse twist aan de nacho’s, zeker een aanraden om een

Los Taqueros

Olé! Geef nu makkelijk een Mexicaanse twist aan je borrelplankje!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.