Verspakket
Food

Een verspakket, is dat wat?

Met een man die op de groenteafdeling van een grote supermarktketen werkt, kan het proberen van een verspakket natuurlijk niet uitblijven! Zelf had ik een hele tijd het idee dat het allemaal maar heel duur was, maar zag ergens ook wel het gemak! Afgelopen week heb ik een verspakket mee genomen (niet bij manlief, maar bij een andere supermarkt), ook zo benieuwd wat ik er van vond?

Een verspakket – Curry Madras

Een verspakket is niet veel anders dan een doos met (een deel van de) ingrediรซnten die je nodig hebt voor een bepaald recept. Het recept wordt natuurlijk meegeleverd in de doos. Ik had een pakket voor curry madras meegenomen en moest daar zelf nog (basmati)rijst en kipfilet voor meenemen. Het pakket was volgens mij โ‚ฌ 4,59 en daar komt dan de kip en rijst nog bij. Persoonlijk vind ik het wat aan de prijzige kant, maar als je het niet dagelijks eet dan is het prima te doen.

De groenten in het pakket zagen er allemaal prima uit! Iets waar ik soms wat huiverig voor ben, omdat je ze niet helemaal goed kan bekijken doordat ze in de doos zitten. De beschrijving was ook heel duidelijk en al met al duurde het iets langer dan een half uurtje voordat er een lekkere maaltijd op tafel stond.

Het meeste werk zit hem in het snijden van alle groentes. Maar goed, dat heb je natuurlijk sowieso wel als je een maaltijd gaat bereiden. Het verder bereiden was echt heel makkelijk, zelfs voor iemand die geen keukenprinses is ๐Ÿ˜‰ . Ik vind het echt een aanrader om eens te proberen! Het is ook een keer iets anders op tafel dan altijd de standaard gerechten! Ook super makkelijk als je inspiratieloos bent.

Aanrader?

Persoonlijk vind ik het wel een beetje lijken op de gerechten uit de maaltijdboxen van de verschillende aanbieders. Alleen iets minder luxe en iets minder ingewikkeld. Het fijne is vooral dat je geen abonnement nodig hebt en het verspakket zo in de winkel mee kunt nemen. De meeste supermarkten hebben ze tegenwoordig wel! Bij mijn man op de afdeling is er ook een hele grote keuze, maar klik hier voor het hele assortiment. Bij ons wordt (helaas) nog niet online bezorgd, maar het is wel makkelijk als je hem zo mee zou kunnen bestellen.

Het resultaat

verspakket curry madras

Hierboven het resultaat, ziet er prima uit toch? Het zag er niet alleen heel lekker uit, het was ook heel erg lekker! Zelf Daan heeft niet gegeten, maar gevreten! Het was ook echt ruim voldoende voor ons drieรซn, er was zelf nog een portie over. Wat mij betreft echt een aanrader om de verspakketten zelf te proberen!

Heb jij wel eens een verspakket geprobeerd? Was is je favoriet?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. affiliate link(s).


10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.