Free Printables

In ons leven werken we met heel wat to-do lijstjes, motivatielijstjes, aftelkalenders en ga zo maar door! Wij doen dat thuis ook en ik deel deze free printables graag met jullie! Ze kosten helemaal niets, fijn toch! Wel zou ik het leuk vinden als je even een berichtje achter laat als je ze gebruikt hebt ;). Delen op social media mag natuurlijk altijd!

Als je op de afbeeldingen of linkjes klikt, dan wordt er een PDF gedownload en kan je ze zelf afdrukken.

PS Mocht je een verzoek hebben voor een printable, dan mag je altijd even een berichtje sturen naar nadia@happinessfromme.com!

Zindelijk worden

Een beloningskaart werkt hier prima bij het zindelijk worden! Ik heb er twee verschillende soorten gemaakt, ieder in drie kleuren. Je vind ze hieronder!

 

 

Tandenpoetsen

Tandenpoetsen een opgave? Probeer het eens met deze Poets Poster. Alle dagen netjes gepoetst? Dan kan je er een beloning aan koppelen, maar de sticker plakken op zich kan natuurlijk ook de beloning zijn!

Tandenpoetsen Posten Tandenpoetsen Posten Tandenpoetsen Posten Tandenpoetsen Posten

Verjaardag

Aftel kalender verjaardag Groen Aftel kalender verjaardag Blauw Aftel kalender verjaardag Roze

KinderBINGO

Zakgeld geven en geld sparen was nog nooit zo leuk! Kleine kinderen kan je zakgeld geven aan de hand van de BINGO kaart. Krijgen ze een bepaald bedrag? Dan kan dat bedrag ingekleurd worden. Als ze alle vakjes ingekleurd hebben, dan hebben ze het bedrag bij elkaar gespaard dat bovenaan de kaart staat. Grotere kinderen kan je stimuleren om een bepaald bedrag van het zakgeld te laten sparen. De regels bepaal je helemaal zelf!

Kinderbingo zakgeld en sparen

Sinterklaas 2019

Aftelkalender Sinterklaas 2019 Schoenzetkalender Sinterklaas 2019

Adventskalender

Adventskalender

Cadeaubonnenboekje Valentijnsdag

Valentijnsdag cadeaubonnenboekje

De afbeeldingen op de posters zijn rechtenvrije afbeelding uit Canva.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?


Back To Top
Copyright © 2019 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.