Gepersonaliseerde beloningskaart of aftelkalender

Beloningskaarten en aftelkalenders, het zijn wonderen voor kinderen! Wij gebruiken ze erg veel en om mij heen zie ik ook vaak leuke dingen voorbij komen. Echter merk ik ook dat er veel ouders zijn die ermee worstelen, want hoe maak je het nu precies?

Daar heb ik wat leuks op bedacht! Je kunt op Happinessfromme nu je eigen beloningskaart en/of aftelkalender samenstellen, tegen een kleine vergoeding (ik hoef er geen miljonair van te worden, maar ik maak hem natuurlijk wel speciaal voor jou en dat kost even tijd).

Je hebt de keuze uit een aantal lay-outs, de kleuren mag je zelf bepalen en je kan zelf een foto en een tekst toevoegen. Natuurlijk denk ik ook graag met je mee.

De vergoeding kan je overmaken naar het opgegeven bankrekeningnummer. (Aangezien ik (nog) geen kvk nummer heb, kan ik (nog) geen andere betaalmogelijkheden aanbieden.)
Er kan ook met PayPal betaald worden, echter komt er dan wel € 0,25 bij de prijs op, aangezien PayPal bij elke ontvangende betaling kosten rekent.

Wanneer de vergoeding binnen is ga ik voor je aan de slag, de levertijd zal dan ook nooit langer dan een week zijn. Je ontvangt je beloningskaart en/of aftelkalender in PDF op A4-formaat vervolgens in je mailbox, zodat je hem zelf zo vaak kunt printen als je maar wilt. Het enige waar je zelf nog even voor moet zorgen is leuke stickers of je kruist de vakje gewoon af.

De prijs van een gepersonaliseerde beloningskaart en/of aftelkalender is € 1,49.
De prijs van standaard beloningskaarten en/of aftelkalenders is € 0,99.

Benieuwd naar een aantal voorbeelden? Neem dan even hier een kijkje. Heb je zelf al een idee wat je wilt, dan kan je direct door scrollen naar beneden om je eigen kalender samen te stellen.


Zelf samenstellen

Wat leuk dat je er ook over denkt om zelf een beloningskaart of aftelkalender samen te stellen! Hieronder zie je de opties die er zijn. Natuurlijk mag je ook altijd een speciaal verzoek indienen 🙂 .

Lay-out

Lay-out 1
Lay-out 2
Lay-out 3
Lay-out 4
Lay-out 5
Lay-out 6

Kleuren

Bestellen

Na het versturen van dit formulier kunt u de gewenste foto mailen naar; order@happinessfromme.com onder vermelding van de naam die u hierboven opgegeven heeft en uw e-mail adres.

U mag € 1,49 overmaken op rekening nummer NL33ASNB8820742284 t.n.v. Lahpor (in Veendam) ook onder vermelding van de naam die u hierboven opgegeven heeft en uw e-mail adres.

Indien u voor betalen met Paypal kiest, dan kan dat via de onderstaande button. U betaald dan € 1,74. Als u doorklikt via de button, ziet u op een gegeven moment een veld waar opmerkingen ingevuld kunnen worden. Wilt u hier de naam die u hierboven opgegeven heeft en uw e-mail adres invullen?