|| Happiness Quote #22 ||

Happiness Quote #22

|| Happiness Quote #22 ||

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Happiness Quote #22.

Happiness Quote #22

Happiness Quote #22

Nu manlief ziek is, is het niet altijd allemaal even makkelijk. Ik vind het niet leuk om te zien dat hij zoveel pijn heeft en maar weinig kan. Maar goed, veranderen kunnen we het nu ook niet. Plannen bijstellen en onze routines aanpassen en we komen een heel eind! Sommige dagen is het lastiger om iets moois te ontdekken, maar als we goed kijken dan is altijd wel iets moois te zien. Het hoeft niet groot te zijn, het kan ook heel klein zijn.

Het is natuurlijk niet leuk dat hij de hele dagen thuis is. Oké dat klinkt een beetje onvriendelijk, de hele tijd op elkaar lip zitten is verschrikkelijk. En dat is trouwens niet alleen van mijn kant zo hoor 😉 . Maar weet je wat wel mooi is om te zien? Daan trekt nu veel meer naar mij toe. Ik ben nu natuurlijk degene die het meeste van huis is en het is heerlijk dat hij zo gelukkig is als ik thuis kom. Voor hem is het natuurlijk al die tijd normaal geweest dat ik er altijd ben. Dat vind ik mooi om te zien.

En al die andere kleine mooie dingen? Die komen voornamelijk van Daan… Hij kan op de meest onverwachte momenten met veel humor uit de hoek komen. Het praten gaat de laatste zo goed, we begrijpen elkaar zowaar. En al die nieuwe dingen die hij zegt, dat maakt elke dag weer zo bijzonder!

Lukt het jou ook om in elke dag iets moois te zien?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron afbeeldingen; Canva


11 thoughts on “|| Happiness Quote #22 ||

  1. Mij lukt het zeker om elke dag iets moois te zien! K ben gelukkig met mn familie onderdak eten drinken! Niets is vanzelfsprekend. En k geniet ook veel van de natuur! Liefs.

  2. Quotes geven steun en inspiratie. Ik zie het als een soort meditatiemomentje. Je staat even stil bij de spreuk en dit doet je beseffen dat het bijvoorbeeld lukt om in elke dag iets moois te zien en er dankbaar voor te zijn.

  3. Ik ben niet zo van de quotes maar ik vind deze wel treffend. Want je zult wel zelf je best moeten doen om iedere dag iets moois te zien. Een stukje bewustwording dus. Dank je wel.
    p.s. ik zag vanochtend 2 zwanen met 4 jongen zwemmen. Ben er speciaal voor uit de auto gestapt om er een foto van te nemen.

  4. Heel erg mooi gezegd. Het klinkt misschien cliche maar ik zie zeker iedere dag wel iets moois. Misschien is het niet altijd iets nieuws, maar zelfs als je dan nog ziet dat het mooi is maakt het bijzonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...