][ Happiness Quote week 24 ][

Happiness Quote week 24

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 24.

Wacht niet op een goede dag, maar probeer er zelf één te maken.

Soms heb je een periode dat de dagen niet zijn wat ze zouden moeten zijn, ik denk dat dat gewoon bij het leven hoort. Gelukkig hebben we zelf ook een grote invloed op onze dagen. Hoe zou het zijn om de dag te beginnen met een positieve gedachte? Zou dat je dag beter maken of zou het niet uitmaken? Wat vind je fijn om te doen? Als je probeert om zelf allemaal mooie momenten in je dagen te creëren dan lukt het je misschien om allemaal goede dagen te maken.

In het begin zal het misschien een beetje raar zijn om je anders op te stellen tegenover de dagen. Toch denk ik dat als je zelf probeert om het beste uit de dagen te halen en zelf probeert om mooie momenten te creëren , je ook meer goede dagen krijgt. Ik snap heel goed dat je niet van elke dag een mooie dag kan maken, slechte dagen horen er soms bij en laten je ook inzien hoe mooi je goede dagen zijn.

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat je zelf invloed hebt op je dagen. Voelen ze slecht aan? Probeer dan eens met bovenstaande tips om zelf je dagen een beetje beter te maken. Wie weet maakt het een beetje verschil!

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.