|| Happiness Quote #24 ||

Happiness Quote #24

|| Happiness Quote #24 ||

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Happiness Quote #24.

Happiness Quote #24

Vandaag is het Vaderdag, een dag om alle papa’s eens in het zonnetje te zetten!

Met Moederdag schreef ik al eens over het al dan niet meer hebben van je ouders en je band met hen. Dit is natuurlijk voor iedereen anders! Net als met mijn moeder heb ik met mijn vader ook een hele fijne band! Ik zou echt niet zonder hem kunnen…

Achter elk geweldige kind, staat een fantastische vader!

Ik ben natuurlijk dat geweldige kind 😉 en mijn vader is fantastisch! Hij staat altijd achter me, denkt met me mee en heeft soms hele goede ideeën! Als ik twijfel om iets te doen, dan zegt hij vaak probeer het maar gewoon! Hij heeft ons geholpen met het verbouwen van ons hele huis, we hebben leuke vakanties gehad samen en hij is een hele lieve op voor Daan!

Manlief is natuurlijk ook vader van onze zoon Daan en hij is ook een super lieve vader! Ze hebben een fijne band samen, doen veel leuke dingen samen, stoeien graag en vertrouwen op elkaar.

Ik ben trots op alle papa’s in mijn familie! Het zijn allemaal lieve schatten, die altijd voor de kinderen, klein kinderen en achter klein kinderen klaar staan!

Wel besef ik me heel goed dat niet iedereen dit geluk heeft, daarom koester ik het ook zo!

Heb jij ook zo’n fantastische vader?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron afbeeldingen; Canva


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...