][ Happiness Quote week 25 ][

Happiness Quote week 25

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 25.

Loslaten is achterom kijken zonder spijt, vooruit kijken zonder verwachtingen en het leven ervaren zoals het nu is!

Loop je wel eens vast in je leven doordat het je niet lukt om iets los te laten? Probeer dan, zoals de tekst al zegt, om het toch los te laten. Kijk naar wat je los wilt laten zonder spijt en probeer vooruit te kijken zonder dat je verwachtingen hebt. Sta in het leven zoals het nu is, het verleden kan daar niets aan veranderen en ook de toekomst heb je nooit helemaal zelf in de hand.

Zelf kan ik heel slecht loslaten. Dat komt denk ik ook door de controle die altijd graag zelf wil hebben. Ik moet leren loslaten, een proces dat niet één, twee, drie lukt. Toch werk ik er de laatste jaren wel keihard aan en ik merk dat het elke dag een beetje beter gaat. Het verleden kan ik niet meer veranderen en mijn toekomst kan ik sturen, maar heb ik ook niet helemaal in de hand. Ik probeer te genieten van het NU, want voordat je het weet is het nu ook alweer verleden tijd.

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat je zonder spijt moet proberen terug te kijken op je verleden. Probeer daarnaast om zonder verwachtingen naar je toekomst te kijken. Geniet van het hier en nu, dat brengt ook zoveel moois.

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.