][ Happiness Quote week 26 ][

Happiness Quote week 26

,Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 26.

Dingen die we kunnen leren van een kind;
Wees nieuwsgierig
Ben gelukkig zonder reden
Ga voor wat je wilt

Kinderen, ze hebben nog een heel leven voor zich en staan meestal nog ongetekend in het leven. Van nature zijn ze ontzettend nieuwsgierig, want ze kkunnen gelukkig zijn zonder aanwijsbare reden en gaan voor wat ze willen. Hoe prachtig is dit eigenlijk en wat jammer dat ze door de jaren heen dit verliezen. Daarom kunnen we gelukkig een voorbeeld nemen aan onze kinderen, want ze laten ons zoveel mooie dingen zien! We kunnen nog steeds nieuwsgierig zijn en gelukkig worden van de kleinste dingen. Nog altijd kunnen we gaan voor wat we willen. Het enige dat we moeten doen, is de beperkingen vergeten die we onszelf hebben opgelegd in de loop van de jaren.

Als ik naar Daan kijk, dan ben ik soms best jaloers. Hij ontdekt de wereld, giert van het lachen om de kleinste dingen en zet alles op alles om te bereiken wat hij wil. Hij is nog ongetekend door het leven. Daardoor geniet hij van elke dag en uit hij zijn emoties, of het er nou en geschikte situatie voor is of niet. De afgelopen jaren heeft hij mij weer leren genieten van de kleine dingen.  Want hij heeft mij weer nieuwsgierig gemaakt en geleerd dat ik moet gaan voor wat ik wil. Ik leer hem nieuwe dingen en hij leert nieuwe dingen aan mij, hoe mooi is dat eigenlijk? 

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat je een voorbeeld moet nemen aan de kinderen,want ze kennen nog regeltjes en gaan voor wat ze willen. Dankzij hun nieuwsgierigheid gaan ze op onderzoek uit en ze worden blij van de gewoonste dingen. Eigenlijk laten ze ons zien hoe het moet, wij trekken ons alleen te veel aan van de beperkingen die we onszelf opgelegd hebben.

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.