][ Happiness Quote week 27 ][

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 27.

Een positief leven krijg je niet door steeds negatief te denken. Realiseer je elke dag wat voor mooie dingen er zijn gebeurd.

Iedereen wil denk ik zo positief mogelijk leven. Positief in de zin van leuke dingen doen, fijne herinneringen maken en blij zijn met de dingen zoals ze zijn. Nu zijn natuurlijk niet alle leefomstandigheden voor iedereen rooskleurig, maar de kunst is dan om het negatieve een positieve draai te geven. Probeer om  elke dag, aan het einde van de dag, de mooie dingen te zien die er die dag gebeurd zijn. Het kunnen kleine dingen, die je dag een positieve afsluiting geeft.

Na veel zelfreflectie, weet ik dat ik snel dingen negatief kan zien. Het fijne is dat ik het weet en er dus iets aan kan doen! Ik probeer om elke dag met een positieve herinnering af te sluiten. Dit is niet altijd makkelijk en het lukt ook niet elke dag, maar elke dag dat het wel lukt is mooi meegenomen! Of het echt werkt? Voor mijn gevoel wel, want ik ga met een tevreden gevoel slapen en vergeet negatieve dingen sneller. Ik zou zeggen probeer het zelf eens en laat maar weten of het je helpt!

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat je een positief leven deels zelf kan creëren. Door positief te denken ga je positiever leven, terwijl je door negatief denken juist negatiever gaat leven. Probeer daarom dus om elke dag op een positieve manier af te sluiten, wie weet veranderd dat iets voor je!

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.