|| Happiness Quote #27 ||

Happiness Quote #25

|| Happiness Quote #27 ||

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Happiness Quote #27.

Happiness Quote #27

Soms word je geraakt door een lied…
Niet zozeer het lied,
maar de mensen waar je aan denkt!

Herken jij dit? Ik heb het met name met liedjes die worden gedraaid bij het afscheid nemen. Denk aan begrafenissen en crematies. Niet de leukste momenten in je leven en dat is denk ik ook waarom nummers je bij blijven. Omdat je ze koppelt aan een gebeurtenis.

Natuurlijk zijn er ook leuke momenten waarop muziek gespeeld wordt, waardoor je er juist een fijn gevoel aan koppelt! Denk aan een trouwerij, een diplomering of misschien wel een leuk feestje waarop je de liefde van je leven ontmoet.

Het gekke is dat ik mij ook dingen van mijn schooltijd herinner als ik een nummer uit die tijd hoor. Dat komt denk ik doordat ik altijd leerde met muziek aan. Waar het andere misschien onrustig maakt als er geluid op de achtergrond is, vind ik het heerlijk! Tijdens het bloggen luister ik ook altijd muziek. Zo kan ik me goed focussen op waar ik mee bezig ben!

Het nummer: “Een tuintje in mijn hart” van Damaru en Jan Smit vond ik altijd een prachtig nummer. Totdat een collega verongelukte en dit nummer gedraaid werd een aantal jaren terug. Aan de ene kant is het mooi als ik aan haar denk als ik het nummer hoor, maar het leuke is wel van het nummer af. Niet dat ik het vervelend vind om aan haar terug te denken, maar het liedje heeft gewoon een hele andere lading gekregen.

Heb jij ook zo’n nummer?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron afbeeldingen; Canva


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...