][ Happiness Quote week 28 ][

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 28.

Doe een beetje gek en beleef veel plezier. Wees vooral jezelf, want het leven is te kort om het tekort te doen.

Bovenstaande is een mooie quote, maar ik vind het moeilijk om er een beschrijving bij te geven. Eigenlijk is het precies zoals het er staat. Je moet je eigen leven niet tekort doen, door niet jezelf te zijn. Maak daarom veel plezier en doe een beetje gek (als dit bij je past natuurlijk). Haal alles uit het leven, want je hebt er maar één. (Of je moet in iets anders geloven, dat kan natuurlijk ook.)

Lezers die al langer meelezen weten ondertussen wel dat ik best onzeker ben en me altijd probeer aan te passen aan anderen. Hierdoor doe ik mezelf tekort, want ik ben dan niet altijd mezelf en voel me niet altijd op mijn gemak. In mijn hoofd is het soms gek gezellig en het liefst maak ik veel plezier. Soms is er een muur die mij tegen houdt, die moet ik doorbreken om mijn leven niet tekort te doen. Ik moet gewoon lekker mezelf zijn en wie dat niet aanstaat, die heeft pech ;). (Lekker makkelijk gezegd ook hé, hahaha, zo makkelijk doe ik het niet hoor, het is een lekkere peptalk naar mezelf.)

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat je altijd jezelf moet zijn, om jezelf niet te kort te doen. Misschien is dit gek doen, lawaai maken, stil luisteren, doe zoals je je voelt en wie je bent. Probeer veel plezier te maken en te genieten van je leven, want het leven is kort en voordat je het weet is het voorbij.

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.