|| Happiness Quote #29 ||

Happiness Quote #29

|| Happiness Quote #29 ||

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Happiness Quote #29.

Happiness Quote #29

Kies ervoor je aandacht op positieve dingen te richten…
Het geeft je energie!

Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn… Dit geldt niet alleen voor mij of voor jou, maar iedereen zal met tegenslagen te maken krijgen in het leven. Niet alles is altijd positief!

Iedereen gaat er alleen wel anders mee om! Als je in een mindere periode in je leven bent beland (want het kan soms langere tijd duren), dan kan je bij de pakker neer gaan zitten of je gaat je richten om dingen waar je energie van krijgt.

Dat energie krijgen, dat is soms lastig weet ik uit ervaring… Maar probeer je aandacht te richten op de leuke en positieve dingen in het leven! Als je het moeilijk vind, begin dan klein, bijvoorbeeld even genieten van die mooie vlinder die lang je plantjes fladdert… Negatieve dingen hoef je niet te negeren, probeer alleen om ze minder aandacht te geven.

Het klinkt zo makkelijk, maar ik weet uit ervaring dat het niet makkelijk is! Je moet oefenen, vallen, weer opstaan en weer verder oefenen. En dan… op een dag… besef je je dat je naar de positieve dingen kijkt en je daar steeds minder moeite voor hoeft te doen!

Probeer jij je ook altijd zoveel mogelijk op positieve dingen te richten?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron afbeeldingen; Canva


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...