][ Happiness Quote week 30 ][

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 30.

Don´t cry over the past, because it´s gone.
Don´t stress about the future, it hasn´t arrived.
Live in the present and make it beautiful!

Huil niet over het verleden, want het is weg.
Stress niet over de toekomst, die is nog niet gearriveerd.
Leef in het heden en maak het mooi!

Het leven bestaat niet alleen maar uit mooie momenten, verdrietige momenten en nare gebeurtenissen horen er helaas bij. Toch moet je door met je leven en soms is het even zoeken naar de juiste manier. Verdrietig zijn mag, maar probeer het niet te lang vast te houden, want het verleden is geweest en je kan het niet meer veranderen. Je druk maken over de toekomst levert over het algemeen ook niet veel op, want je bent nog niet in de toekomst. Probeer in het heden te leven en probeer het mooi te maken!

Ik ben zelf erg goed in het me druk maken over de toekomst. Het lukt me, door te oefenen, steeds beter om het een beetje los te laten, maar het is niet gemakkelijk! Door me druk te maken over dingen die misschien gaan komen, vergeet ik soms te genieten van het nu. Dat terwijl er nu zoveel mooie dingen gebeuren. Verdrietige dingen kan ik wel steeds beter een plekje geven, al overvalt het soms nog wel. Dat geeft niet, want het hoor bij het leven. 

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.