|| Happiness Quote #30 ||

Happiness Quote #30

|| Happiness Quote #30 ||

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Happiness Quote #30.

Happiness Quote #30

Sta altijd op voor waar je in gelooft.
Ook al betekent dat dat je er alleen staat!

Wat zou het mooi zijn als we allemaal op durven te staan voor de dingen waar we in geloven. Dit zou namelijk betekenen dat we elkaar meningen in de maatschappij accepteren en dat we allemaal sterk genoeg zijn om onze eigen mening te uiten.

Dit is alleen niet hoe het in de maatschappij er aan toe gaat… Althans, dat is hoe ik het zie! Vaak is het zo dat als je maar hard genoeg roept, mensen zich wel achter je gaan scharen. Ben je iemand die zich liever wat rustiger houdt, dan kan het moeilijker zijn om op te staan als je merkt dat je er met je mening alleen voor staat.

Het is ook niet zomaar iets! Stel je voor dat je met tien mensen bent en jij bent de enige die ergens anders over denkt… Geef je dit dan aan, of ga je met de groep mee? Groepsdruk kan best imponerend werken natuurlijk! Ook jouw mening is belangrijk, het zou daarom natuurlijk prachtig zijn als je juist wel op durft te staan, ook al ben je de enige met die mening.

Een fijne quote, waar ik zelf ook wel mijn lessen uit kan trekken. Ik heb voor mezelf een duidelijke mening, maar ben niet iemand die per se vooraan staat. Wel geef ik altijd mijn eigen mening als iemand iets vraagt, maar in een groep vind ik dit weer lastiger… Zeker als ik de enige ben die er zo over denkt. Het is een leerproces en ik tast per situatie af wat ik doe! Eerder hield ik mijn stil en waaide met de winden mee, dat is tegenwoordig wel anders en voor mezelf voelt dat als een prettige verandering.

Durf jij op te staan als je er alleen voor staat?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron afbeeldingen; Canva


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...