][ Happiness Quote week 31 ][

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 31.

I am in charge of how I feel.
Today I am choosing happiness!

Ik heb de controle over hoe ik mij voel.
Vandaag kies ik voor geluk!

Je mindset is veel belangrijker dan je soms zou vermoeden. Hoe je zelf denkt, kan je dag maken of breken. Je hebt dus zelf de controle over hoe je jezelf voelt (oké, grotendeels dan). Eigenlijk zou je dus elke dag kunnen “kiezen” hoe je je wilt voelen. Nu is gevoel natuurlijk niet altijd te sturen, maar de manier waarop je zelf de dag begint, bepaald al voor een groot deel hoe je je die dag zal voelen.

We hebben allemaal weleens een baaldag. Je wordt al wakker met een blegh gevoel, terwijl je nog een hele dag voor je hebt liggen. Het valt niet altijd mee om dit gevoel om te buigen naar een iets blijer gevoel, maar het is zeker het proberen waard! Zelf probeer ik dit ook te doen en eerlijk is eerlijk, het lukt natuurlijk niet altijd. Wel heeft deze manier van denken mij door een depressieve periode geholpen, dus het is echt het proberen waard.

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.