|| Happiness Quote #31 ||

Happiness Quote #31

|| Happiness Quote #31 ||

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Happiness Quote #31.

Happiness Quote #31

LOSLATEN…
BIJ BOOSHEID OF LIEFDE…
DE STRIJD LOSLATEN OF VASTHOUDEN IS EEN HELE UITDAGING!

In ons leven doen zich veel verschillende gebeurtenissen voor… Sommige zijn leuk, maar andere wil je het liefste zo snel mogelijk vergeten. Loslaten is dan het toverwoord, al is het niet zo makkelijk als het klinkt! Althans, zo ervaar ik dat…

Met name mooie dingen loslaten kan heel moeilijk zijn, al is het soms wel echt noodzakelijk! Als de liefde van je leven bijvoorbeeld laat zitten, dan moet je verder… Je hebt samen waarschijnlijk mooie tijden gehad, maar als het over is, dan moet je het ook proberen los te laten zodat je zelf weer verder kan. Of wat dacht je van boosheid? Misschien flikt iemand je een keer iets waar je vreselijk boos over bent. Die boosheid kan je heel lang met je mee blijven dragen, maar wordt je daar beter van? Het is niet gemakkelijk om je boosheid los te laten, maar het is denk ik wel heel verstandig. Er veranderd niets aan de situatie als je boos blijft, het verpest alleen steeds je eigen humeur!

Blijft natuurlijk dat het een hele strijd is om los te laten! Hierboven noem ik grotere dingen, maar het kan natuurlijk ook voor kleine dingen gelden. Irriteer je je aan het tandpasta dopje dat elke morgen naast de tube ligt of de wc rol die niet hangt? Laat het los… Draai het dopje erop of hang die rol op en ga lekker genieten van al het moois dat de dag te brengen heeft.

Kan jij een beetje loslaten of vind je dat ook lastig?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron afbeeldingen; Canva


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...