][ Happiness Quote week 32 ][

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 32.

6+3=9
Maar 4+5 ook!
De manier waarop jij dingen doet,
is niet altijd de enige manier waarop het kan!
Respecteer de manier waarop andere mensen denken.

Ken je de uitdrukking: “vele wegen leiden naar Rome?” Eigenlijk komt die uitdrukking op hetzelfde neer. We zijn niet allemaal hetzelfde en denken en handelen dus ook niet allemaal op dezelfde manier. Eigenlijk is dat maar goed ook, want wat zou de wereld anders saai worden! De kunst is om naar elkaar te luisteren, misschien heeft iemand anders wel een heel goed idee? Dingen gaan misschien niet altijd zoals je ze zelf voor ogen had, maar het gaat erom dat een doel bereikt wordt. Respecteer vooral de manier waarom we allemaal anders met dingen omgaan, we doen allemaal ons best.

Zelf heb ik nogal eens de neiging om me vast te houden aan mijn eigen gedachten patronen. Niet omdat ik geen vertrouwen heb ik andere mensen, maar meer omdat het mij een veilig gevoel geeft. Soms is het een uitdaging om echt te luisteren naar andere mensen en te respecteren hoe ze over dingen denken. Toch leer ik ook veel van andere mensen door te luisteren en als dat niet het geval is, dan is het aan mij om dat te respecteren.

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.