|| Happiness Quote #32 ||

Happiness Quote #32

|| Happiness Quote #32 ||

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Happiness Quote #32.

Happiness Quote #32

Wees niet bang om opnieuw te beginnen…
Soms is het de beste kans om iets moois te realiseren.

Een tegenslag krijgen in het leven is nooit leuk! Zo raakte ik na een heftige periode ook nog eens mijn baan kwijt. Ik had mijn postnatale depressie overwonnen, had een lange tijd met een hernia en veel medicatie thuis gezeten en moest dus op zoek naar een nieuwe baan. Eigenlijk zag ik het allemaal niet meer zitten, maar zette toch mijn schouders eronder!

Zo werd in die tijd deze blog geboren! Ik moest gewoon van me af schrijven en daarbij is schrijven altijd al iets dat ik graag doe! Het kost me meestal maar weinig moeite om iets te vinden om over te schrijven en voordat ik het weet heb ik alweer een lap tekst op mijn beeldscherm staan. Ik heb er deels mijn werk van weten te maken en ben dan ook trots op de dingen die ik nu al met de blog bereikt heb! Het schrijven zelf is heerlijk, net als met de vormgeving bezig zijn, maar achter de schermen zijn er ook veel dingen waar ik van leer en waar ik plezier aan beleef.

Daarnaast vond ik mijn baantje buiten de deur, waar ik helemaal op mijn plek ben! Ik leer nog elke keer nieuwe dingen, want met drank ben je nooit uitgeleerd natuurlijk! Ik heb al wat korte cursussen gedaan en wie weet krijg ik ooit de kans om nog meer bij te leren! Het is niet voor heel veel uren, maar het is prima te combineren met de blog en Daan! Regelmatig kan ik wat extra uurtjes maken, waar ik zeker blij van wordt, want klantencontact geeft mij ook gewoon energie!

Ik was best bang om overnieuw te moeten beginnen, maar als ik kijk wat het mij allemaal opgeleverd heeft, dan mag ik zeker niet klagen!

Heb jij een keer helemaal overnieuw moeten beginnen?
Is daar ook iets moois uit gekomen?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron afbeeldingen; Canva


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...