|| Happiness Quote #33 ||

|| Happiness Quote #33 ||

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Happiness Quote #33.

Happiness Quote #33

Een jaar…
Onderschat nooit wat je kan veranderen!
Geloof in jezelf!

Afgelopen jaar is er voor mij veel veranderd! Dingen die ik nooit had gedacht of zou durven dromen… Een jaar kan zo voorbij vliegen, maar kan ook veel veranderingen met zich meebrengen!

Ik had nooit gedacht dat ik een leuke baan zou vinden, leuk werk, met fijne collega’s en veel nieuwe dingen leren. Maar dat niet alleen, ook mijn eigen bedrijf. Ik droomde er wel van, heb me er ook helemaal voor ingezet en het is gelukt! Soms moet ik ook een beetje meer in mezelf geloven…

En juist dat geloven in mijzelf, dan moet ik ook doen met het kwijtraken van de kilo’s! Ik kan het wel, maar ik moet wel de discipline vinden, mijn kennis over eten vergroten en me er meer in verdiepen. En dan… dan komt het wel goed!

2019 is nu al een jaar vol veranderingen! En dan komt nog dat Daan straks naar school gaat, ook weer een hele mijlpaal! Zoveel veranderingen hebben de afgelopen tien jaren samen mij niet gebracht. Waar 2017/2018 echt k*t jaren op verschillende vlakken, zijn we nu op de goede weg!

Wat ik eigenlijk wil zeggen? Jaag je dromen na, geloof in jezelf en vraag om hulp als je dat nodig bent! Onderschat nooit wat je in een jaar allemaal kunt veranderen. Als je niet in jezelf gelooft, zullen anderen dat ook niet doen.

Heb jij ook een jaar waarin een heleboel veranderd is?
Dat kan natuurlijk ten goede, maar helaas kan het ook minder zijn… 

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest

Bron afbeeldingen; Canva


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...