|| Happiness Quote #35 ||

Happiness Quote #35

|| Happiness Quote #35 ||

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. Happiness Quote #35. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven?

Happiness Quote #35

Happiness
Gelukkig zijn met wat je hebt!
Wat je had krijg je misschien nooit terug en de toekomst is nooit zeker.

Heb jij dat wel eens? Dat je eigenlijk meer wilt hebben dan dat je hebt? Misschien meer geld, meer spullen, een groter huis of meer op vakantie? Ik kan me dat best voorstellen, want je mag best dromen over dingen die je graag zou willen.

Maar sta je er wel eens bij stil dat je ook blij mag zijn met de dingen die je wel hebt? Het hoeft niet groot en veel te zijn en je hoeft het niet te vergelijken met wat andere hebben… Eigenlijk is het alleen belangrijk dat jij blij bent met de dingen die je wel hebt.

Ik had ooit een goede baan, ik verdiende goed en had bereikt wat ik wilde bereiken. Achteraf was het allemaal niet zo fijn. Nu heb ik een hele leuke baan! Ik verdien minder en heb geen leidinggevende functie meer, maar ben wel heel gelukkig! Natuurlijk zou ik mezelf graag nog verder willen ontwikkelen, misschien doorgroeien, je weet nooit wat de toekomst voor je in petto heeft!

Natuurlijk denk ik nog wel eens terug aan hoe fijn het was dat er meer geld in het laatje kwam, maar als je je niet fijn voelt, want heb je dan aan geld? Nu hebben we iets minder (maar nog steeds meer dan genoeg), doen we leuke dingen en ik geniet er echt van. Ik kijk niet meer terug. Wel kijk ik soms vooruit, want doelen moet je hebben in je leven. Maar over het algemeen geniet ik lekker van het nu!

Heb jij ook een jaar waarin een heleboel veranderd is?
Dat kan natuurlijk ten goede, maar helaas kan het ook minder zijn… 

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest

Bron afbeeldingen; Canva


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...