][ Happiness Quote week 36 ][

Happiness Quote week 36

][ Happiness Quote week 36 ][

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 36.

Voor iedereen die lief en aardig voor mij is…
Bedankt voor de mooie momenten die jij in mijn leven brengt!

We staan er niet altijd bij stil en zien het misschien te vaak als vanzelfsprekend. Ik heb het over de mensen die lief en aardig tegen je zijn. Ze hoeven het niet te doen, maar ze doen het wel. Misschien omdat je goed gezelschap bent, of omdat je ze helpt? Of misschien wel omdat ze familie zijn. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om een persoon lief en aardig te vinden en zich dus ook zo op te stellen tegenover die persoon. Eigenlijk zouden we daar eens wat vaker bij stil moeten staan en ze voor die mooie momenten in het leven bedanken.

Zelf heb ik een aantal mensen om mij heen die er altijd voor mij (en ons) zijn. Ze zijn er in moeilijke periodes, maar ook in de goede periodes beleven we mooie momenten samen. “Vroeger” zag ik dit als vanzelfsprekend, maar na een ontzettende rot periode in mijn leven, bleef er bijna niemand over. Of ik het ze kwalijk neem? Nee, niet echt, ik was zelf immers ook niet op zijn best en leefde een terug getrokken leven. Wel koester ik nog altijd de mooie dingen die we samen gedaan hebben. Ook op dit moment probeer ik vaker bij de mensen stil te staan die lief en aardig zijn en die zorgen voor mooie momenten in mijn leven. Ik moet alleen nog leren om dit ook echt uit te spreken.

Wie zou jij graag willen bedanken voor mooie momenten in je leven?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...