|| Happiness Quote #36 ||

Happiness Quote #36

|| Happiness Quote #36 ||

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. Happiness Quote #36. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven?

Happiness Quote #36

Ik heb het nog nooit gedaan,
dus ik denk dat ik het wel kan!

– Pippi Langkous –

Iets nieuws kan best heel spannend zijn! Zo hebben wij de afgelopen weken heel veel nieuwe dingen gedaan! Voor de eerste keer naar de basisschool en de eerste keer zwemles. Eerste keren blijven spannend, maar als ik zie hoe snel dingen ook wennen, dan valt het reuze mee! Het is alleen dat je er even tegenop ziet denk ik…

Ik ben fan van Pippi en deze quote vind ik dan ook heel toepasselijk! Heb je iets nog nooit gedaan? Ga het gewoon proberen! Misschien vind je het wel hartstikke leuk en valt het heel erg mee hoe moeilijk het is. Je bent namelijk te oud om nieuwe dingen te proberen en te leren! Bij voorbaat afhaken is niet handig, je kunt beter spijt hebben dat je het wel geprobeerd hebt, dan dat je spijt krijgt dat je het niet geprobeerd hebt.

Toen ik mijn blog net begon, heb ik heel erg getwijfeld. Was het wel goed, wilden mensen het wel lezen? Ik schreef voor mezelf, maar dat is een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden. Mijn blog is zelfs mijn eigen bedrijf geworden, iets wat ik ook heel spannend vond. Spijt heb ik er nooit van gehad, ik vind schrijven nog altijd heerlijk en momenten zonder inspiratie zul je altijd houden! Ik ben blij dat ik dit toch gedurfd heb.

Wat is het engste dat jij ooit voor het eerst hebt gedaan? Had je het idee dat het iets voor je was, of twijfelde je heel erg, maar heb je het wel gedaan?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest

Bron afbeeldingen; Canva


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...