][ Happiness Quote week 37 ][

][ Happiness Quote week 37 ][

Hoera! Daan is jarig! Daarom vandaag een speciale verjaardagsquote! Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 37.

Je hoeft niet jarig te zijn om een feestje te vieren!

Vandaag is het Daan zijn verjaardag! Drie jaar alweer, de tijd vliegt voorbij… Wij gaan vandaag dus een feestje vieren, omdat hij jarig is en taart en cadeautjes wil!

Maar… je hoeft niet jarig te zijn om een feestje te vieren! Maak van iedere dag een feestje, dat hoeft natuurlijk niet elke dag met taart en slingers. Het gaat om het gevoel dat je aan een dag probeert te geven. Probeer iedere dag met een blij gevoel de dag te beginnen en probeer uit iedere dag het beste te halen. Geniet van kleine dingen, haal vreugde uit dat wat je graag doet. Vier het leven!

Natuurlijk is het niet altijd makkelijk om het leven te vieren. Vrolijke dagen horen bij het leven, maar helaas maakt verdriet ook deel uit van ons leven. Ik heb in de afgelopen jaren geleerd om een balans te vinden. Dingen die leuk zijn gebeuren, je mag er even bij stil staan, maar op een gegeven moment moet je ze wel weer loslaten. Ik probeer dan ook iedere dag met frisse moed te beginnen, leuke dingen te plannen en te genieten van alles om mij heen. Ik maak plezier met Daan en op die manier probeer ik van elke dag een feestje te maken. 

Probeer jij ook feestjes te vieren op dagen dat je niet jarig bent? Verjaardagen van anderen tellen dan niet mee 😉 . Zo ja, hoe doe je dat?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!

4 thoughts on “][ Happiness Quote week 37 ][

  1. Ik ben me er erg van bewust dat je feestjes niet hoeft te bewaren voor verjaardagen en sta er dan ook op dat alles gevierd wordt (mijn vriend is er minder van). Kerst, sinterklaas, diploma’s, vriendschappen, zoveel jaar samen, een goede dag, vakantie, een mijlpaal van het een of ander: ik vier alles! En ook als er niets speciaals te vieren is, dan heb je het leven nog om op te proosten!

  2. Gefeliciteerd met Daan! Nog een jaartje en dan mag hij naar de basisschool. Nu nog even volop genieten! Ik ben een grote positivo en is voor mij elke dag een feest. Ook al gebeurt er iets naars. Ik vraag me dan af wat de les ervan is…zodra ik die heb gevonden, verwerk ik het. Ik leer ervan en ga met nieuwe wijsheid de volgende dag weer verder. Life is good.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...