][ Happiness Quote week 38 ][

Happiness Quote week 38

][ Happiness Quote week 38 ][

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 38.

Wil je iets? Ga ervoor! Zet je er helemaal voor in.
Het enige dat zomaar uit de lucht komt vallen is regen.

Niemand heeft ooit gezegd dat het bereiken van je doelen makkelijk is. Het ene doel is misschien wel wat makkelijker te realiseren dan het andere doel, maar je moet er ook echt zelf iets voor doen. Als je zelf stil gaat zitten wachten totdat je dromen uitkomen, dan kom je echt van een koude kermis thuis. Door energie in je dromen en doelen te stoppen, komt het behalen van je doelen steeds een stapje dichterbij.

Ik heb natuurlijk ook mijn dromen en mijn doelen. Voor mijn blog ben ik hard aan het werk. Ik leer elke dan nieuwe dingen bij en probeer mijn blog steeds beter te maken. Nu ik een jaar verder ben zie ik vooruitgang, maar ik ben nog niet waar ik wil zien. Ik zou graag nog meer volgers hebben en leuke opdrachten! Daarnaast vind ik het organiseren van winacties super tof om te doen, maar daar heb ik dus wel de volgers voor nodig 😉 . Naast mijn blog wil ik ook echt graag afvallen. Het gaat nog altijd niet zo als ik zou willen, maar waar een wil is, is een weg. Ik moet alleen nog de weg vinden die echt bij mij past! Ik zet me ervoor in, dus ik weet zeker dat goed komt. Misschien niet dit jaar, maar zeker in de toekomst!

Heb jij iets dat je heel graag zou willen bereiken?  Ik ben wel heel nieuwsgierig waar jij helemaal voor wilt gaan.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!

3 thoughts on “][ Happiness Quote week 38 ][

  1. Ik wil héél erg graag expert hoogbegaafdheid worden.
    Ik ben al aan een cursus begonnen, maar kan helaas hem voorlopig niet afmaken.
    (Doordat ik de tijd niet krijg op mijn werk)
    Op de één of andere manier wil ik er toch geraken en ik ga er heel hard mijn best voor doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...