][ Happiness Quote week 42 ][

][ Happiness Quote week 42 ][

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 42.

Heb nooit spijt…
Van dingen waardoor je ooit hebt moeten lachen!

In onze levens maken we super veel dingen mee. Mooie momenten, maar ook hele verdrietige dingen. We ontmoeten nieuwe mensen, gaan nieuwe uitdagingen aan, maar nemen ook vaak afscheid. Een afscheid waar je zelf voor kiest of een afscheid, omdat het lot dat besloten heeft. Soms moet je bij het aangaan van een nieuwe uitdaging het vertrouwde los laten, gewild of ongewild. Wanneer je een leuke en fijne tijd hebt gehad, hoef je hier geen spijt van te hebben, want je hebt immers mooie herinneringen gemaakt.

Zelf heb ik op dit punt gestaan, alleen lag het allemaal even anders. Ik ga er verder niet te diep op in, maar het komt erop neer dat ik in goed vertrouwen een beslissing gemaakt heb. Mijn vertrouwen is beschaamd en ik heb een ongelooflijk bittere nasmaak aan dit alles overgehouden. Lastig om mee om te gaan, maar gelukkig heb ik ook een aantal mooie dingen om aan terug te denken. Spijt van mijn beslissing heb ik soms, maar het wordt al minder als ik denk aan de momenten dat ik vreselijk gelachen heb.

Heb jij wel eens spijt van iets gekregen? Lukt het om dit gevoel minder te laten worden als je denkt aan de dingen waarom je wel hebt moeten lachen? Of probeer je juist om hier op een hele andere manier mee om te gaan?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!

Bron afbeelding: Canva

One thought on “][ Happiness Quote week 42 ][

  1. Ik heb ook wel spijt van dingen, maar ik probeer het niet te hebben… Het is namelijk zo zonde om spijt hebben van dingen want je kan er toch niks meer aan veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...