][ Happiness Quote week 43 ][

][ Happiness Quote week 43 ][

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 43.

Soms lukt iets niet…
Onthoud je hebt niet gefaald, maar geleerd!

Aan de ene kant zou het fantastisch zijn als alles in ons leven altijd lukt. Aan de andere kant hoort het er gewoon bij dat niet altijd alles lukt. Als iets niet lukt, kan het als falen voelen. Misschien heb je ook wel gefaald voor je eigen gevoel, maar dat is niet het enige! Als je iets gedaan hebt, dan heb je daar hoogstwaarschijnlijk ook iets van geleerd. En dat leren, dat is het mooie aan dingen proberen! Dus probeer altijd te onthouden dat je niet faalt als je iets probeert, maar dat je nieuwe ervaring hebt opgedaan en weer iets hebt geleerd.

Ik ben iemand die hele erge last van faalangst heeft. Als ik iets doe, dan geef ik echt alles wat in in me heb. Het moet lukken en goed zijn. Dat ik zo ben heeft een reden en het is moeilijk om die mindset te veranderen. Toch houd ik mezelf voor dat dingen soms niet lukken, of je er nu zelf invloed op hebt of niet. Nog steeds zie ik het als falen als iets niet lukt, maar ondertussen zie ik gelukkig ook dingen die ik geleerd hebt. Dit is een punt waar ik zelf nog hard aan moet werken, want die faalangst is echt niet fijn.

Heb jij wel eens iets gedaan wat niet lukte? Zag je dat destijds als falen? En hoe zie je het nu… heb je er iets van geleerd?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!

Bron afbeelding: Canva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...