][ Happiness Quote week 44 ][

][ Happiness Quote week 44 ][

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 44.

Wat je ook besluit om in je leven te doen…
Zorg er altijd voor dat het je gelukkig maakt!

In ons leven moeten we een heleboel beslissingen nemen. Bij het maken van een beslissing moeten we een heleboel zaken tegen elkaar afwegen. Je kunt kijken naar hoe verstandig een beslissing is. Hoeveel risico ga je nemen? Aan de andere kant moet je natuurlijk ook kijken of een beslissing je wel gelukkig maakt. Het is een balans die iedereen voor zichzelf moet vinden!

Beslissingen moeten we dus allemaal nemen. Ook ik heb diverse beslissingen moeten nemen, die niet altijd even makkelijk waren. Ik heb altijd het verstandige afgewogen tegen mijn geluk. Hier heb ik wel eens een risico in genomen, maar gelukkig heeft dit risico bij belangrijke beslissingen goed uitgepakt. Wel ben ik regelmatig teleurgesteld door andere mensen, dit maakt dat ik nog meer op mijn eigen gevoel ben gaan vertrouwen, dan dat ik andere mensen op hun woord geloof. Dat vind ik wel jammer, maar het heeft mij er wel van bewust gemaakt dat ik mezelf en ons gezin ten aller tijde op nummer één zet.

Doe jij altijd wat je gelukkig maakt? Of heb je ook wel eens een besluit genomen, waar je achteraf niet gelukkig van bent geworden?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!

Bron afbeelding: Canva

3 thoughts on “][ Happiness Quote week 44 ][

  1. Dat is een goede quote. Helaas gebeuren er dingen die je niet hebt kunnen voorzien. Dan is het de truc om niet in een neerwaartse spiraal terecht te komen. Beslissingen nemen moeten wij inderdaad allemaal.

  2. Mooie quote! Meteen een beetje de reden waarom ik aan het leren ben om vaker nee te zeggen 😉 Want als je overal ja op zegt doe je ook regelmatig dingen waar je niet gelukkig van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...