][ Happiness Quote week 45 ][

][ Happiness Quote week 45 ][

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 45.

Rijk worden?
Je bent pas echt rijk als je iets hebt dat je niet kunt kopen.

We streven allemaal onze doelen na in het leven. Één van de meest gehoorde wensen is rijk te worden. Als je rijk bent, dan kan je een heleboel kopen. Een heleboel inderdaad, maar niet alles. Want sommige dingen die je rijk kunnen maken, zijn niet te koop! Je kunt rijk worden in de zin van veel geld hebben en alles kunnen kopen wat je maar wilt. Maar je kunt ook een rijk worden door een rijk gevoel te hebben. Een rijk gevoel hoeft niet met geld te maken te hebben, iets dat niets kost, kan je een heel rijk gevoel geven!

Mijn persoonlijke mening is dat geld je wel kan helpen om gelukkiger te worden, maar dat het niet het belangrijkste in het leven is. Dingen waar ik een rijk gevoel van krijg, die kosten in principe niets. Ik krijg een rijk gevoel van het feit dat ik moeder heb mogen worden. Je kunt nog zoveel geld hebben, maar als je lichaam niet in staat is om een kindje te mogen baren, of je lichaam heeft er niet de middelen voor, dan kan je dit niet kopen. Ik vind het een beetje lastig om te verwoorden wat ik bedoel, maar ik denk dat de boodschap wel duidelijk is. Dit geldt natuurlijk ook voor ziek worden. Niet alle ziektes zijn te genezen, hoeveel geld je ook hebt. Ik denk dat iedereen die gezond is, daar een rijk gevoel over mag hebben.

Wat geeft jou een heel rijk gevoel? Is dit iets dat juist wel of helemaal niet met geld te maken heeft?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!

Bron afbeelding: Canva

18 thoughts on “][ Happiness Quote week 45 ][

  1. Ik voel me altijd rijk als ik terug kom uit Brazilië. Niet omdat ik daar vrijwel alles kan kopen, maar omdat ik vaak zie hoe goed ik het eigenlijk heb. Ik zie in Brazilië altijd heel veel gelukkige mensen die niet veel geld hebben. Die zijn gelukkig met elkaar en zijn blij met alles wat ze hebben/krijgen. Geld maakt zeker niet gelukkig. Misschien wat gemakkelijker! Leuk om eens bij stil te staan

  2. Ik denk dat geluk/je rijk voelen in de dingen zit in belevenissen en ervaringen zit. Zo kan een mooie reis wel geld kosten, maar je intens gelukkig maken. Maar het krijgen van kinderen of het hebben van mooie vriendschappen maken je rijk en die kun je inderdaad niet kopen ;).

  3. Wat een inspirerende quote! Echt eentje om even bij stil te staan en over na te denken! 🙂 Ervaringen kan je namelijk niet kopen en daar word je toch ook gelukkig van! 🙂

  4. Ja, ik ben het er helemaal meee eens. Ik wil graag genoeg verdienen om mijn rekeningen en eten te kunnen betalen, en misschien wat extra hebben om mezelf en anderen nu en dan eens te verwennen, maar ik hoef geen bakken geld te hebben =)

  5. Ik voel me rijk, als ik lekker thuis op de bank zit, kaarsjes aan, filmpje op en dat samen met mijn man en twee katten. Zo fijn!!

    Geld maakt niet gelukkig, maar soms is het wel verrekte handig!

  6. Deze heeft mij aan het denken gezet, super mooie quote. Ik waardeer vooral juist alle dingen die ik niet kan kopen tuurlijk zijn gekochte dingen ook onwijs fijn. Maar rijkdom zit in momenten, familie en vrienden, vindt ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...