][ Happiness Quote week 46 ][

][ Happiness Quote week 46 ][

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 46.

Doen wat je leuk vindt is vrijheid.
Leuk vinden wat je doet is geluk.

Wat zou het geweldig zijn als we allemaal de vrijheid zouden hebben om te doen wat we leuk vinden. Doen wat je leuk vindt geeft je namelijk ook veel vrijheid en geluk! Toch besef ik mij heel goed dat het niet altijd mogelijk is om alleen maar te doen wat je leuk vindt. Neem bijvoorbeeld je werk, soms moet je werk doen wat misschien niet je droombaan is, maar wat er wel voor zorgt dat je een dag boven je hoofd hebt en een beetje eten op tafel. De kunst is dan om de leuke kanten van je werk te ontdekken, want er is er vast wel één te bedenken. Dit hoeft niet direct met je werk te maken hebben, maar het kan er bijvoorbeeld ook over gaan wat er voort komt uit het werk.

Tijdens en na mijn depressies moest ik vaak dingen doen die ik niet leuk vond, of die ik op dat moment gewoon niet kon. Dit gaf een beklemmend en opgesloten gevoel. Het waren natuurlijk de alledaagse dingen, maar doordat ik ziek was, was het allemaal lastig. In die zin snap ik heel goed bovenstaand “gezegde”. OP dit moment doe ik wat ik leuk vind, heb ik veel vrijheid en voel ik me ook ontzettend gelukkig! Met name uit het bijhouden van de blog haal ik veel energie. Ik vind het heerlijk om te schrijven, het brengt me ontspanning en ik heb alle vrijheid. Ooit hoop ik er mijn grootste bron van inkomsten van kunnen te maken, als ik maar dicht bij mezelf kan blijven.

Wat doe jij voor leuks waardoor je een vrijheid voelt en waardoor je je gelukkig voelt?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!

Bron afbeelding: Canva

7 thoughts on “][ Happiness Quote week 46 ][

  1. Mooie quote. Ik heb laatst voor het eerst in tijden weer een compleet nieuw outfit voor mijzelf gekocht. Ik kreeg zoveel leuke reacties en ik kreeg hier echt weer even een goed gevoel van. Shoppen is leuk en als je ook nog eens complimenten krijgt dan voel je je helemaal gelukkig.

  2. ik vind het bloggen erg leuk en dat ik op sommige plekken kom waar ik nooit eerder zou komen door het bloggen, en mensen daardoor heb leren kennen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...