|| Happiness Quote #5 ||

|| Happiness Quote #5 ||

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Happiness Quote #5.

geluk is niet te koop

Happiness Quote #5

Geld, het is deze week meerdere keren ter sprake gekomen op de blog (en de socials). Mensen denken met geld veel te kunnen bereiken. Dat is deels misschien ook wel zo, maar geld kan niet alles voor je doen. Geluk bijvoorbeeld, dat kan je niet kopen. Daarmee doel ik dan niet op geluk hebben, maar op gelukkig zijn. Dat is iets heel anders natuurlijk, maar beide kan je niet kopen. Althans, ik ben van mening dat je niet alles kunt kopen waar je gelukkig van wordt.

Een soort gelijke quote heb ik al een keer gepost dacht ik. Maar het is zo belangrijk! Ik hoor veel mensen die zeggen dat ze niet gelukkig zijn omdat ze geen geld hebben. Natuurlijk kan je met geld veel leuke dingen doen, die je zonder geld niet kunt doen. Mooie vakanties, dagjes uit en uit eten… Deze dingen kunnen je natuurlijk gelukkig maken, maar zit het echte geluk daar ook in? Dat is natuurlijk wat iedereen voor zichzelf beslist, maar mijn geluk zit het hem erin dat ik geniet van het gezin. Dat we allemaal gezond zijn en dat we voor elkaar zorgen als dat nodig is. Als ik Daan zie genieten van kleine dingen, dat is mijn ultiem geluk. Dat genieten, dat kan ik niet kopen, dat is hoe hij dingen beleefd.

Waar wordt jij gelukkig van wat niet te koop is?

Vind je de quote leuk? Je kunt hier eerder geposte quotes terugvinden!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron afbeeldingen; Canva


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...