][ Happiness Quote week 10 ][

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 10.

Happiness Quote;

Soms kun je beter een stapje terugzetten, frisse lucht happen, je hoofd leegmaken en jezelf herinneren aan wie je bent en waar je wilt zijn.

Ken je dat? De dagelijkse schema’s staan vol en je gaat maar door. Je wilt voldoen aan alle afspraken die je hebt gemaakt en vooral geen mensen teleurstellen. Het is fijn om anderen te helpen waar dat nodig is. Allemaal heel goed natuurlijk en super lief, maar denk je ook aan jezelf?

Tegenwoordig zijn we snel geneigd om onszelf voorbij te rennen. We willen er goed op staan bij een ander, maar de gevolgen voor jezelf kunnen erg vervelend zijn.

Zelf kan ik uit ervaring spreken dat je keihard tegen een muur op knalt. Je lichaam en geest zeggen keihard STOP! Dat stoppen is dan ook het enige wat je kunt doen, want je bent gewoon op. Ik heb nu geleerd dat ik ja kan zeggen als dat lukt, dan ik andere kan helpen als ik dat kan, maar ik zelf altijd op nummer één sta.

Wat ik eigenlijk wil zeggen?

Neem af en toe even de tijd om naar je eigen schema’s en doen en laten te kijken. Maak bij tijden je hoofd leeg en ga lekker de natuur in. Denk na over wie je bent en waar je wilt zijn. Past dit allemaal in schema’s en voel je je goed? Top! Ga dan lekker zo door. Loop je vast? Neem jezelf dan in bescherming en weeg zorgvuldiger af of dingen wel of niet doet.

Neem de tijd om af en toe eens in de spiegel te kijken naar hoe je je echt voelt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.