][ Happiness Quote week 13 ][

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 13.

Happiness Quote;

Wanneer er iets vervelends gebeurd, betekent dat niet dat je iets fout hebt gedaan. Het betekent dat je iets moet leren.

Vervelende gebeurtenissen en fouten trek ik mijzelf altijd heel erg aan. Zelf als het niet door mij komt, kan ik me er rot over voelen. Zoals jullie ondertussen misschien ook wel al weten ben ik erg bang om fouten te maken, juist omdat ik het mijzelf altijd zo er aantrek.

Gelukkig heb ik in het afgelopen jaar al veel geleerd en gaat het steeds beter. Ik heb geleerd dat fouten maken mag en dat er in mijn geval eigenlijk niemand gewond door raakt of dood door gaat. Alles kan weer opgelost worden. Juist door het op te lossen leer ik ervan en dat is het belangrijkste!

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week zou ik je willen zeggen dat vervelende dingen soms gebeuren, zelfs als je zelf niet iets verkeerds hebt gedaan. Baal gerust even, dat is menselijk, maar ga wel snel weer verder! Bedenk voor jezelf wat je van deze vervelende gebeurtenis geleerd hebt, neem de positieve dingen mee en laat de negatieve dingen lekker achter je liggen.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.