][ Happiness Quote week 14 ][

Happiness Quote

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 14.

You may see me struggle, but you will never see me quit!

Misschien zie je me worstelen, maar je ziet me niet stoppen!

Iedereen heeft wel eens dingen waar hij mee worstelt. Dit kan op je werk zijn, in het gezinsleven of iets persoonlijks. Ook ik heb zo mijn struggles, maar geef niet snel op. Al moet ik wel eerlijk zeggen dat als je een keer wel stopt en je dit in volle overtuiging doet, het ook heel goed voor je kan zijn!

Zoals jullie misschien wel al door hebben, is mijn gewicht iets waar ik echt meer worstel. Tot nu toe heb ik nog niet uitgevonden wat er nu goed voor mij werkt. Zoals je in de Fit-Mom blog’s kunt lezen probeer ik wel allerlei verschillende dingen. Van alle dingen die ik probeer leer ik weer wat en ik hoop uiteindelijk om een levensstijl te vinden die bij mij past.

 

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat je best mag worstelen met issue’s, maar geef niet te snel op. Als je denkt aan opgeven, bedenk dan goed wat dat je op gaat leveren. Wordt je er gelukkiger van en doet het je verder geen kwaad? Dan is stoppen met iets willen bereiken (klinkt alweer heel anders dan opgeven) misschien wel een hele goed optie!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.