][ Happiness Quote week 15 ][

Happiness Quote

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 15.

De reis die je maakt zal niet iedereen begrijpen! Maar dat geeft niet, het is jouw reis en niet die van een ander.

Het leven dat je lijdt, is jouw reis. Jij bepaalt je eigen weg en maakt je eigen keuzes. Een ander mag je reis beïnvloeden, je bent immers niet alleen op de wereld, maar hij bepaalt niet voor jou. Zo kan het zijn dat je soms keuzes maakt die niet iedereen begrijpt, of misschien niet wil begrijpen en dat is prima. Zoals je hierboven al leest is dat helemaal prima, want het is jouw reis en niet die van iemand anders.

Ik probeer in mijn keuzes altijd zo min mogelijk mensen teleur te stellen, maar ben er wel steeds beter in om mijn eigen belangen bovenaan het lijstje te zetten. Natuurlijk kan je ook wel eens een keuze maken die voor iemand anders ook goed is, maar zorg er dan in ieder geval voor dat je jezelf er niet heel rot onder voelt.

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat je altijd je eigen wegen moet bewandelen. Het is fijn als de mensen die om je heen staan je adviseren in je leven, maar onthoud altijd dat jij je eigen reis maakt in dit leven. Een reis waar je tevreden over moet zijn als het leven voorbij is.

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.