][ Happiness Quote week 16 ][

Happiness Quote

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 16.

Ouderwetse uitdagingen;
Spelen zonder tablet
Praten zonder mobiel
Lachen zonder selfie

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder, onze mobiele telefoon, computer, laptop en tablet. We leven in een digitaal tijdperk en dat is ook prima.

Toch snap ik de bovenstaande tekst wel. Ik zal het even op mezelf betrekken, maar ik weet zeker dat er meer mensen zijn die het herkennen.

Bellen doe ik niet heel veel, maar appen gaat de hele dag door. Met diverse gezellige app groepjes kan ik zo mijn dagen vullen! Super leuk, zeker als je niet dicht bij elkaar in de buurt woont.

In spelletjes spelen ben ik ook een held, al doe ik het op mijn telefoon. Daan daarentegen kan zich wel goed vermaken op de tablet. Gelukkig speelt hij ook graag met gewoon speelgoed en legt hij makkelijk zijn tablet weg.

Lachen doe ik te weinig denk ik, althans, zo uitbundig en veel als ik “vroeger” lachte, dat is wel veranderd. Bij het maken van een selfie zet ik wel altijd mijn beste glimlach op natuurlijk 😉 . Maar goed, dat is iets wat bij mijzelf ligt natuurlijk!

Ik besef me heel goed dat de elektronica ons leven beïnvloed. Veel gaat tegenwoordig toch via de telefoon en online. Het word denk ik nooit meer zo als het vroeger was. Ik mis het persoonlijke soms wel, maar daar ben je natuurlijk zelf bij. Het is een mindset die je dan zelf moet veranderen natuurlijk.

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat de elektronica niet altijd positief hoeft te zijn. Alles via internet is natuurlijk super handig, maar elkaar ontmoeten blijft natuurlijk veel leuker!

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.