][ Happiness Quote week 17 ][

Happiness Quote

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 17.

De belangrijkste stap die je kunt zetten, is altijd de volgende.

Je hele leven lang ontwikkel je je op allerlei gebieden. Bijvoorbeeld qua kennis, je emotionele ontwikkeling en je lichamelijke ontwikkeling.

Ontwikkeling wil zeggen dat je je persoonlijke mogelijkheden tot ontplooiing brengt. Iedereen zijn ontwikkeling verloopt anders, omdat wij allemaal verschillend zijn.

Je volgt je eigen proces om jezelf te ontplooien en het belangrijkste daarin is dat je altijd een stapje vooruit probeert te doen. Dit gaat misschien niet altijd lukken, maar probeer dan in ieder geval om geen stapje terug te doen.

Er zijn veel momenten waarop je een volgende stap kan zetten, denk alleen al aan het kiezen van een opleiding, een baan vinden, een huis kopen of kinderen krijgen. Het zijn allemaal volgende stappen in het leven.

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat het belangrijk is om vooruit te kijken. Kijk altijd naar de volgende stappen die je kunt zetten in het leven, want zo kan je jezelf goed ontwikkelen. Als je in het verleden blijft hangen, dan schiet je daar niets mee op. Hoe moeilijk het soms ook is om de volgende stap te zetten, doe het wel!

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.