][ Happiness Quote week 18 ][

Happiness Quote week 18

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 18.

Vergeet de fouten die je maakt, maar onthoud de lessen die je leerde.

Fouten maken is menselijk en we doen het allemaal. Hoe perfect je ook wilt zijn en hoe goed je alles altijd wilt doen, het kan altijd gebeuren dat je een fout maakt. Fouten maken is niet erg, maar het is wel belangrijk dat je onthoud wat je hiervan leert. Zo kan je jezelf ontwikkelen en zul je niet snel weer dezelfde fout maken.

Ik wilde nooit fouten maken, ik wilde altijd perfect zijn. Die instelling heeft mij tot het uiterste gedreven en weet je? Ik ben er helemaal niet beter van geworden! De perfectie die ik altijd van mijzelf eiste had zijn tol geëist. Gelukkig gaat het nu veel beter en heb ik geaccepteerd dat we allemaal fouten maken en daaruit onze lessen moeten trekken. Niet perfect zijn is niet erg en het geeft je ook nog eens veel meer rust in je hoofd.

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat je moeten leren van je fouten. Vergeet zo snel mogelijk wat je verkeerd deed, maar onthoud wel goed wat je ervan geleerd hebt!

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.