][ Happiness Quote week 19 ][

Happiness Quote week 19

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 19.

Omarm veranderingen.
Je kan iets goeds verliezen, maar iets nog mooiers terug krijgen!

Gedurende je hele leven zullen er veranderingen plaatsvinden. Dit kunnen natuurlijk positieve veranderingen zijn, maar ook negatieve verandering. Je hebt hier niet altijd invloed op. Probeer de veranderingen te omarmen en zoek naar positieve dingen die je uit de verandering kunt halen. Accepteer dat iets veranderd is en ga niet lopen malen over hoe het was, daarmee veranderd er namelijk niets aan de situatie. Wie weet wat voor mooie dingen je manier van denken je gaan brengen en wat de veranderingen voor je kunnen betekenen.

Soms kan ik wel zeggen dat ik misschien een beetje autistisch/neurotisch aangelegd ben. Ik stippel het liefst mijn hele leven van a tot z uit met hier en daar een klein beetje ruimte voor speling. Ik houd absoluut niet van verandering en kan daardoor helemaal van mijn apropos raken. Het is een tijdje heel erg geweest, maar tegenwoordig kan ik beter met veranderingen omgaan, mede door positieve veranderingen. Daarnaast valt met een peuter van twee natuurlijk ook niet alles te plannen. Ik probeer veranderingen, hoe klein of groot ook, dus maar de omarmen en te kijken wat voor moois ze mij kunnen brengen.

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat je het beste kunt proberen om het positieve van veranderingen in te zien. Ik begrijp ook dat niet alle verandering iets goeds meebrengen, maar probeer ze wel te omarmen en wie weet wat het je toch nog brengt.

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.