][ Happiness Quote week 20 ][

Happiness Quote week 20

Een mooie of leerzame quote, een happiness quote. Eens in de zoveel tijd is het wel goed om even bij jezelf stil te staan. Ik hoop dat je iets met de quotes die ik deel kan. De ene zal meer bij je passen dan de andere, maar ach, dat is toch bij alles zo in het leven? Vandaag alweer de Happiness Quote week 20.

Als je ‘s avonds gaat slapen en beseft dat je iemand zijn dan een beetje mooier hebt gemaakt, dan heb je zelf ook een mooie dag gehad

Doe je wel eens iets om iemand zijn dag een beetje mooier te maken? Doe je dat alleen voor die ander of ook voor jezelf? Als je iemand anders zijn dag een beetje mooier maakt, dan wordt die van jou zelf ook een beetje mooier. Waarom? Je doet iets goeds voor een ander en dat geeft hopelijk een fijn gevoel.

Als ik ‘s avonds op bed lig, dan overdenk ik mijn dag altijd even. Wat heb ik allemaal gedaan en welke herinneringen heb ik gemaakt? Heb ik nog dingen geleerd en zou ik nog dingen anders doen volgende keer? Wat ik me eigenlijk nooit afvraag is of ik iemand zijn dag ook een beetje mooier heb gemaakt, terwijl dat juist wel iets leuks kan zijn! Je krijgt er een goed gevoel bij en kan met een fijn gevoel gaan slapen.

Wat ik hoop dat je deze week met je mee neemt?

Net zoals elke week wil ik je met de quotes niet alleen iets over mijzelf vertellen, maar ik wil je ook graag iets meegeven! Deze week wil ik je meegeven dat

Wil je nog meer Happiness quotes lezen? Je kunt ze hier allemaal terugvinden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.